Снегът изненада фирмата за почистване на улиците!
-
gild
- Потребител

Снегът изненада фирмата за почистване на улиците!
Изглежда че снегът се е появил изневиделица на улиците в Стара Загора. Събота и неделя фирмата която би трябвало да почиства улиците на градът ни изглежда си почиват и чакат той да се стопи...

- Daffy_Duck
- Потребител

Re: Снегът изненада фирмата за почистване на улиците!
По ул.Августа Траяна посока кръговото , се качвам от ДНА-то и посредата неможех да захапя и се дърпах дори назад.Добре че имаше 4 малки момъка да ми бутнат колата за да потегля.За уточнение съм с чисто нови зимни гуми и се опитвах да се качвам дори на 3та да не говорим за 2ра.
- nasenceto
- келеш

Mрън - мрън. От тва по добре - здраве му кажи. Вие кво искате - да наемат 300 циганина с по дълги езици, че да изближат асфалта до сухо ли?
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Нищо не беше почистено вечерта железник беше пързалка, по столетов имаше катастрофи... Предния път за 3 пръста сняг хвърлиха незнам колко сол и пясък сега на тоя сняг нищо не направиха..
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
И в Казански нищо не барнаха. По ул.Капитан Петко посока Билла имаше няколко закъсали автомобила. Добре ,че катастрофи не станаха .
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
В момента вали дъжд... Утре не знам какво ще е..
- Daffy_Duck
- Потребител

partysawo написа:В момента вали дъжд... Утре не знам какво ще е..
-
ge4o
- Начинаещ

Какво мрънкате като софиянци веее да не нацапахте гащите от тоя малък сняг ааааа ???? само хленчите !!!!!!!! като неможите да карате на сняг стойте си вкъщи....
- Princo
- Старо куче медалист

Викаш,за кво ли е изобщо таз фирма за почистване ?ge4o написа:Какво мрънкате като софиянци веее да не нацапахте гащите от тоя малък сняг ааааа ???? само хленчите !!!!!!!! като неможите да карате на сняг стойте си вкъщи....
В СтЗ вали рядко сняг,но ето,че пак горе-долу ни изненада.Все пак днес сутринта,улиците бяха сравнително почистени (По-големите).
Ето снимка от снощи,1,2 часа през ноща на ул.Столетов, до Второ основно.

But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
-
niggaz_nature
- Старо куче медалист

ge4o написа:Какво мрънкате като софиянци веее да не нацапахте гащите от тоя малък сняг ааааа ???? само хленчите !!!!!!!! като неможите да карате на сняг стойте си вкъщи....
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Въпроса не е кой колко може да шофира ... а защо улиците не са почистени. Въпросната фирма се изхранва от данъците който всички плащаме. Защо си мислиш че става въпрос за шофиране по улицитеge4o написа:Какво мрънкате като софиянци веее да не нацапахте гащите от тоя малък сняг ааааа ???? само хленчите !!!!!!!! като неможите да карате на сняг стойте си вкъщи....
Те няма нужда да ги наемат, за помощите който получават трябва да стоят дежурни и улиците да са изблизано до афалт както зиме така и лете.nasenceto написа:Mрън - мрън. От тва по добре - здраве му кажи. Вие кво искате - да наемат 300 циганина с по дълги езици, че да изближат асфалта до сухо ли?
"There is no 'patch' for stupidity."
- PTS
- Модератор

admin написа:Въпроса не е кой колко може да шофира ... а защо улиците не са почистени. Въпросната фирма се изхранва от данъците който всички плащаме. Защо си мислиш че става въпрос за шофиране по улицитеge4o написа:Какво мрънкате като софиянци веее да не нацапахте гащите от тоя малък сняг ааааа ???? само хленчите !!!!!!!! като неможите да карате на сняг стойте си вкъщи....Задължение на фирмата за почистване е да почиства и тротоарите. Улиците и тротоарите не са адекватно почистени.
Те няма нужда да ги наемат, за помощите който получават трябва да стоят дежурни и улиците да са изблизано до афалт както зиме така и лете.
-
svetostz
- Начинаещ

Мрън-мрън си е точно! И точно защото са плаща почистването от нашите данъци аз не съм убеден, че е нужно цяла вечер да бръмчат снегорини навсякъде!!!! Защо да плащаме за през нощта като трафика е почти 0%, тук-там някой се развява да ходи някъде щотото така му скимнало и не се съобразява с тежката обстановка. Достатъчно е да се чистят основните артерии за да се движат при необходимост куките и линейките и да се ръси луга със сол.
За мене по-важно е сутринта като тръгне народа на работа да е наред всичко.
И стига сте правили от мухата слон. Кат не му отърва или не може да кара в сняг има градски транспорт.
Мен лично ме дразни доста повече мръсотията и калотията по улиците отколкото, че 1-2 вечери няма да съм с колата...
За мене по-важно е сутринта като тръгне народа на работа да е наред всичко.
И стига сте правили от мухата слон. Кат не му отърва или не може да кара в сняг има градски транспорт.
Мен лично ме дразни доста повече мръсотията и калотията по улиците отколкото, че 1-2 вечери няма да съм с колата...
- realprofesora
- Старо куче медалист

Сутринта ходих до детска поликлиника от ИвВазов,ми да ви кажа не ми хареса почистването.Като се има предвид ,че времето е само 0*С(почти топло) снега е размекнат и може да се почисти.Но ако минат по още 1 път няма да направят печалбите.

Popopopopo
-
gild
- Потребител

Елата в травматологията и кажете на хората със счупвания да не са вживят толкова много че улиците не са почистени. Не мислете само за г**вете си!