Снегът изненада фирмата за почистване на улиците!

Всичко свързано с град Стара Загора.
marin_007
Потребител
Потребител

Re: Снегът изненада фирмата за почистване на улиците!

Мнение от marin_007 »

Мога да ви кажа , че е много добре че валя дъжд и разтопи малко снега . Сега щяхме да сме с 40 сантиметра сняг :) Тогава даже и до работа нямаше да се стигне
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

gild написа:Елата в травматологията и кажете на хората със счупвания да не са вживят толкова много че улиците не са почистени. Не мислете само за г**вете си!
Чаааакай ся! Тротоарите ВЪОБЩЕ не са задължение на фирмите ангажирани със снегопочистването. Всяка кооперация отговаря за тротоара пред себе си. Това че чуждия "г**" се подхлъзнал на нечии тротоар - ми да съди този който не го е изчистил. Същото важи и за висулките.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

@nasenceto: Мисля че не си прав, днеска гледам тука из центъра се въртят едни с жилетки от общината или от въпросната фирма и чистят тротоарите. Също така мисля че договора на общната вкл. улиците и тротоарите. Днеска цял ден надзъртам през прозореца на офиса и до сега от сутринта не е минала кола която да хвърли луга или пясък. Аналогично е с почистването на боклуците, щом градът е мръсен означава че фирмата която отговаря за това почистване не се справя много добре.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
deltas
Потребител
Потребител

Мнение от deltas »

ge4o написа:Какво мрънкате като софиянци веее да не нацапахте гащите от тоя малък сняг ааааа ???? само хленчите !!!!!!!! като неможите да карате на сняг стойте си вкъщи....
Проблемът не е дали можем,или не можем да караме по сняг,а че някои хора не си вършат работата!А иначе всяка година вдигат местните данъци и такси!Защо?За качественото обслужване и почистване ли?А ти да не би да си на принципа - обичам да ми е трудно? 8O
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

ge4o написа:Какво мрънкате като софиянци веее да не нацапахте гащите от тоя малък сняг ааааа ???? само хленчите !!!!!!!! като неможите да карате на сняг стойте си вкъщи....
Хаха нищо лично, ама един надъхан като тебе голфаджия сутринта слагаше вериги насред кръстовището на бкп-то :) Не е въпроса само до можене и мрънкане, ами като излизаш в такова време най-малкото трябва да ти е подготвен автомобила. Колкото по-зле е почистено, толкова по-добре трябва да си подготвен и съответно е по-голяма опасноста някой друг да те тресне, само защото си мисли че летните гуми и липсата на спирачки не са пречка да си джитка по улиците в това време.
Нито ни е страх, нито мрънкаме, просто почистването беше гола вода, предния сняг беше 2-3 сантиметра и цяла нощ хвърляха пясък и сол после колите не можеш им позна цвета, а сега едно голямо няма нищо. По христо ботев към 18.15 като се прибирах не можеше да се кара с повече от 20-30, и то с прилични зимни гуми, как да не те е страх че някой надъхан рейсър отзад с летните галоши няма да те целуне, докато спираш на откачен пешеходец пресичащ по диагонал насред нищото?
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

оффтопик - голф 2 -> летни гуми (понеже са 17" и няма пари за зимни) спортно гърне задължително,жълта топка на ск. лост,зарчета под огледалото,и каране до регулатор на 2-ра,регистрационен номер PK **** (PK- пестен коня),бас касата дъни мазна чалга,сини пера на чистачките , сини диоди по сп. апарати (също като неон),лепнати отстрани 10 марки (Купени за 2 лв от дм. град пазара),седалката ниско,ръката с цигара отвтън(гъзарията топли)
аиде спирам да не обидя някого :)
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

Зимни, летни гуми, галоши малоши, файда никва щом е станала парзалката :D трябва като на Джамес Бонд в неумирай днес шипове на колелата :D
Иначе, какво очаквате, всяка зимани ни изненадва снега и не е само в нашия град ами в цяла България :evil: бих казал че нищо ново и не ме учудва.
По принцип би трябвало в договора на фирмата за почистване да се оточнени, дали трябват да се почистват тротоари и т.н. Задължително би трябвало да е почистването на автобусни спирки, подлези и всички общински парцели, които се ползват от гражданите, а между блоковите пространства си остават отговорност на живущите.
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Най - добрия пример това е главната пешеходна пътека. До 18:00 днеска вечерта никой не мина една шепа пясък барем да хвърли за оправдание. Не си мислете че и сега някой е хвърлил, просто съм се пребрал и нямам информация. Мисълта в мнението ми по-горе беше както смомена sawo че за разлика от предния сняг където чистеха почти цяла вечер и хвърляха луга и в малките улички, този път не е направено абсолютно нищо.
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

предния път бяха хвърлили толкова че след това седмица пътищата,биобордовете,колите всичко беше бяло :)
Може би това е бил лимита за тази година.

гаста до края и душата в рая казал голфаджията и минал на червено защото така правят всички реисъри :)
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Хаха, да ти кажа честно и аз си го помислих ама реших да си замълча :lol:
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

Може да са запразнили от трифон зарезан до трифон зарезан по старому :D На никой не му е приятно да гази в кишата и да пада на леда. Още по обидно е, че плащаме и данаци уж да е всичко наред. Въпроса е дали трябва и ще се сезират ли някои органи - по скоро не.
Навсякаде в държавата ни е така, за това не ми прави вече и впечатление (както казах по горе)
Какво да направим да протестираме срещу това, че не е почистен снега. Ще дойдат и ще кажат ама то няма сняг, вие се бърката, тое е дъжд :D
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

admin написа:@nasenceto: Мисля че не си прав, днеска гледам тука из центъра се въртят едни с жилетки от общината или от въпросната фирма и чистят тротоарите. Също така мисля че договора на общната вкл. улиците и тротоарите. Днеска цял ден надзъртам през прозореца на офиса и до сега от сутринта не е минала кола която да хвърли луга или пясък. Аналогично е с почистването на боклуците, щом градът е мръсен означава че фирмата която отговаря за това почистване не се справя много добре.
Eстествено че пред общинска собственост си чисти общината. Имам познати, които са глобени, че не са изчистили пред магазина си.
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

Е само на мен ли ми е любимия сезон за каране . Няма толкова сняг за сега че да може да ме спре или да затрудни движението . Не виждам нищо трагично в 2-3 см сняг по улиците.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
Shtelian
Потребител
Потребител

Мнение от Shtelian »

Във XXI век живеем, а как опясъчаваме улиците.Снимка На тази снимка ще видите един камион със пясък, и във него ром който хвърля пясак със лопата.
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Shtelian написа:Във XXI век живеем, а как опясъчаваме улиците.Снимка На тази снимка ще видите един камион със пясък, и във него ром който хвърля пясак със лопата.
Този ром и аз го видях,и не хвърля пясък по улиците,а по тротоарите. :spank:
Dog drags - no tracks...
Публикувай отговор