Кажете ми до какви пиксели мога да си сложа сигнатура за да не ми я редактирате принудително. Мисля, че влизам достатъчно редовно за да ми пратите едно ЛС с някакви размери. Когато си качвах сигнатурата в Контролният панел ми пише ограничение до 255 символа нищо друго не видях и в правилата за някакво ограничение. За това пускам тема за да кажете колко максималко HxW pixel мога да си сложа сигнатура ?
Ето няколко форума където имам регистрация и няма проблеми с размер, но ще се съобразя с Вашите изисквания за размер на сигнатура.Просто ми драснете с допустими пиксели размер и въобще може ли да си имам картинка в сигнатурата?
И за какво ти е голяма?
Да чакам всеки път да ти се зарежда глупавата сигнатура?
И да се пльоска на половината страница като отворя нещо с твое мнение по средата?
Прави са админите за това.
Аз я редактирах, тъй като банера ми се вижда доста голям и дразнещ. Нямам навика да пиша ЛС-та тъй като съм срещал потребители който даже и не знаят че има лични съобщения, а и може да влезнеш чак след две седмици отново. За това предпочитам да редактирам подписа и потребителя да си го оправи сам след като влезне във форума и го види. Има опция на форума с която мога да излюча зареждането на външни картинки, но за момента не съм срещал масово да се злоупотребява с това.