Търся квартира в Стара Загора без значение каде е!!!
-
mpw
- Новак

Търся квартира в Стара Загора без значение каде е!!!
Търся квартира: 2 стаи с бокс (гарсониера) без значение местоположението. Обзаведена; Може и полуобзаведена; до 220 лева, за 2ма или 3ма човека. Дългосрочно. Телефон за вразка : 0887409689; скайп: the_legend_boy1
- raptor.ru
- Начинаещ

- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Търся квартира в Стара Загора без значение каде е!!!
Просто няма потребители който дават квартири. Аз имам агентка с която работя и съм много доволен, взема по 50% от двете страни така че мога да ти я препоръчам.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
mpw
- Новак

Можеш ли да ми обясниш какво означава това че взема по 50 процента? 50 процента от кое?Иначе ми кажи как се казва и някаква връзка с нея!admin написа:Просто няма потребители който дават квартири. Аз имам агентка с която работя и съм много доволен, взема по 50% от двете страни така че мога да ти я препоръчам.
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
може би от стойността на наемаadmin написа:Мариета Стоянова - 0896/784627
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Не знам дали имаш опит с наемите, но има два варианта на работа:mpw написа:Можеш ли да ми обясниш какво означава това че взема по 50 процента? 50 процента от кое?Иначе ми кажи как се казва и някаква връзка с нея!admin написа:Просто няма потребители който дават квартири. Аз имам агентка с която работя и съм много доволен, взема по 50% от двете страни така че мога да ти я препоръчам.
Вариант 1: Новия наметал освен че предплаща един наем като гаранция, плаща текущия наем и заплаща на агента още един наем като комисионна т.е. 50 лв гаранция + 50 лв за текущия наем за месеца + 50 лв на агента. Общо: 150 лв. за пример Като в този вариант агента не взема пари от наемодателя.
Вариант 2: Новия наметал освен че предплаща един наем като гаранция, плаща текущия наем и заплаща на агента още 50% от наем като комисионна отстаналите 50% агента си ги взема от наемодателя т.е. 50 лв гаранция + 50 лв за текущия наем за месеца + 25 лв на агента. Общо: 125 лв.
Като комисионната на агента е еднократна разбира се.
"There is no 'patch' for stupidity."