снощи беше късно и де гледам де не

Айде като пишем нещо негативно за участниците в раздела, да се дава обяснение...PcTuninG написа:една и за arsenal той си знае защо така не се продава стока нека и другите който купуват от него да има едно на ум .
Незнам защо си решил , че първи си се обадил за телефона.Обадиха ми се пет човека. Първият се отказа защото тел. се оказа кодиран към Мтел(това аз незнаех предварително).След това аз звъннах на втория , който ми се беше обадил и той дойде и го купи. После лично се обадих на всички които звъняха за телефона да им кажа че е продаден.Не съм обещавал нищо на никого, което да не съм изпълнил.zv3rA написа:ronaldo7 е некоректен продавач. Разбираме се да закупя един телефон. Първи му пиша, първи му се обаждам да за закупя. И накрая ми казва "приятел сори ама един купувач е тръгнал да пътува към Стара Загора да закупува телефона. Ако не го купи ще ти го продам"
Въпросният купувач запътил се, дори не е проверил дали някой ще го купува и т.н.
Както и да накравя останах с празни ръце така!
Пусни му 3-4 поръчки за по 2-3 тонколони всяка и го прати за чака Михаля да ги освободи. Ще даде доста по куриери и ще си скъса нервите. На зла круша - зъл прът.pawli написа:Здравейте!
Темата е страхотна, до преди няколко дни нямаше да ме интересува, но след като се сблъсках с некоректния търговец LEDstore с име Геворг Харутюнян, вече ще ми е доста интересна
Въпросния Геворг Харутюнян има множество обяви в olx и в bazar.bg
Закупих тонколона за караоке за сумата от 300 лв., при предварителния ни разговор на телефонен номер 0878777470 се разбрахме, че тонколоната е с една година гаранция (по закон е две години????), каза, че ще е с гаранционна карта на името на фирма Г.Е.В.-91.
В уговорения ден получих стоката, но без гаранционна карта и печат на фирмата, от офиса на фирма Еконт позвъних на търговеца, който ме увери, че до седмица ще ми изпрати гаранционна карта. Също така като изпращач беше посочено физическото лице Елисавета Каранфилова с телефонен номер 0878777253. Взех колоната с надеждата, че търговеца ще си спази думата.
За съжаление след два дена ползване забелязах дефекти, можех да ползвам блутута и микрофона за караокето само ако съм до самата тонколона, отдалечях ли се от нея на разстояние повече от 1 м. всякаква връзка се губеше.
Обадих се на търговеца Геворг Харутюнян и той ми каза да изпратя тонколоната в офис на Еконт в гр. Пловдив, а той щял да ми я смени за нова. След три дни в неведение след като я изпратих, се обадих на Харутюнян, който ми заяви, че няма да вземе тонколоната от офиса на Еконт и да отида в сервиз да си я отремонтирам. Гневен от получения отговор му заявих, че искам да се възползвам от правото си в 14 дневен срок от покупката да ми възстанови заплатената сума, но за съжаление същия ми отказа и не пожела повече да води разговор по телефона с мен.
Уважаеми колеги, моя съвет е никога да не търгувате от лицето Геворг Харутюнян представител на фирми Г.Е.В.-91 и LEDstore, лицето е просто един от многото ИЗМАМНИЦИ в България.