Трябва ми от една платка за дистанционно за кола да се отпоят елементите и да се запоят на друга по моя форма за да може да се събере новата платка в друго дистанционно . Къде може да ме насочите да проверя за такава услуга ?
От тази
към такава
Последно промяна от niggaz_nature на Вто Фев 23, 2010 19:11 pm, променено общо 1 път.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
С този SMD-монтаж трудна работа,приятел,да не кажа невъзможна.
ДОРИ и да съответстват платките и пътечките-винаги ще прегориш някой от елементите при процедурата.
Не е толкова лесно да се прехвърли всичко, и то здраво По принцип имам човек който най-вероятно ще може да го направи, но сега разбрах че ще е в Ирак поне още 3 месеца...
sawo написа:Не е толкова лесно да се прехвърли всичко, и то здраво По принцип имам човек който най-вероятно ще може да го направи, но сега разбрах че ще е в Ирак поне още 3 месеца...
Познавам го и знам че го няма за това пуснах темата
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz