Галерия Стара Загора Мол

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
slimarkov
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Галерия Стара Загора Мол

Мнение от slimarkov »

Вече е сигурно, че ще има 2-ри Меркатор в Стара Загора.

Ще се намира в Галерия Стара Загора мол. :)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
deltas
Потребител
Потребител

Мнение от deltas »

Слимарков,спри се вече с тези безплатни реклами!Ако искаш да те забележат отнякъде,има си други начини! 8O
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

deltas написа:Слимарков,спри се вече с тези безплатни реклами!Ако искаш да те забележат отнякъде,има си други начини! 8O
Meн пък ми е интересно. Като знаеш кво се поства в тая тема (и явно не ти се нрави), що изобщо ги отваряш? Или просто ако не кажеш нещо негативно, няма да ти е ден?
Аватар
AquiLA^
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от AquiLA^ »

nasenceto написа:
deltas написа:Слимарков,спри се вече с тези безплатни реклами!Ако искаш да те забележат отнякъде,има си други начини! 8O
Meн пък ми е интересно. Като знаеш кво се поства в тая тема (и явно не ти се нрави), що изобщо ги отваряш? Или просто ако не кажеш нещо негативно, няма да ти е ден?
И на мен ми е интересно да ги чета. Слимарков давай в същия дух. :cheers:
Аватар
Daffy_Duck
Потребител
Потребител

Мнение от Daffy_Duck »

AquiLA^ написа:
nasenceto написа:
И на мен ми е интересно да ги чета. Слимарков давай в същия дух. :cheers:
И аз подкрепям :cheers:
camron20
Потребител
Потребител

Мнение от camron20 »

И на мен са ми интересни новините.Така че 6+ за Слимарков,а някои хора да понамалят малко хейтенето и ще видат как ще се почустват по добре :lol: .
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Това са информативни теми не виждам какво толкова има за рекламиране едва ли ще търсят спонсори тук или нещо такова :D
Аватар
slimarkov
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от slimarkov »

GTC привлича силни международни марки в Galleria StaraZagora

21.02.2010

Автор: Строителство.инфо

Изображение

На 18 февруари GTC официално подписа договора си с испанската модна група Inditex за прякото влизане на марките Zara, Bershka, Stradivarius и Pull & Bear в мол Galleria Stara Zagora.

Това е първото пряко влизане на испанските марки в града, посочват от GTC.

Reserved, House, Cropptown и Deichmann, както и Cinema City и Mercator също подписаха договорите си за наем на площи.
Клиентите на мола ще могат да пазаруват и от местни вериги магазини - Domo, книжарници "Хермес" и аптеките "Субра".

Очаква се мол Galleria Stara Zagora ще отвори врати в края на август тази година.
Вече над 50% от площите на Galleria StaraZagora са отдадени под наем, а GTC е в процес на преговори с още няколко големи търговски марки.

Общата търговска площ на мола в Стара Загора възлиза на повече от 25 000 кв. м. Той е проектиран от международно признати архитекти с акцент върху естетика и функционалност, като в същото време синтезира богатия опит и ноу-хау на изграждането на търговски центрове.

Молът се намира на 5 минути от пешеходната зона на града на бул. "Патриарх Евтимий" в непосредствена близост до гъсто населени жилищни квартали. До него се стига лесно пеш или с градския транспорт, както и с кола, като на посетителите се предоставя подземен паркинг с повече от 600 паркоместа.

Инвестицията надхвърля 50 млн. евро. Проектът е финансиран от Европейската банка за възстановяване и развитие и от Уникредит банк.
Строежът е в напреднала фаза и характерната му фасада вече се откроява.

Управляващият директор на GTC за България Шалом Мор изказа своята благодарност на кмета на Стара Загора Светлин Танчев за постоянното съдействие на общината.
Той също така изказа специални благодарности на местните партньори по проекта Евгений Спиров и Спиридон Спиров за техния професионализъм и незаменима помощ.

В момента GTC се е насочила към три големи български града в България: освен в Стара Загора има активни проекти в Бургас и Варна. Очаква се проектите да осигурят допълнителни възможности за бизнес и развлечения и да подпомогнат местната икономика.
GTC оперира активно в 10 страни в централна и източна Европа като има 20 проекта, от които 7 са завършени молове, а 13 са в различна фаза на развитие.

GTC България е 100% дъщерно дружество на Globe Trade Centre S.A. (GTC S.A.), една от водещите строителни компании в Централна и Източна Европа. Фирмата навлиза на българския пазар с четири проекта за търговски центрове GALLERIA, част от едноименната международна верига: Galleria Stara Zagora, Galleria Varna, Galleria Burgas и Galleria Russe.
http://www.stroitelstvo.info/property/2 ... _galleria/
svetostz
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от svetostz »

Хора, какво сте се вманиачили в тези керливи молове. Някъв голям хоримак, голям праз, наблъскан със сичкУтУ селяни от Хаскуу и РаднеУ а и Слиен да не забравяме. Голяма работа вече, молл та молл. :spank:
GLS
Потребител
Потребител

Мнение от GLS »

svetostz написа:Хора, какво сте се вманиачили в тези керливи молове. Някъв голям хоримак, голям праз, наблъскан със сичкУтУ селяни от Хаскуу и РаднеУ а и Слиен да не забравяме. Голяма работа вече, молл та молл. :spank:
:cheers:
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от mITky »

Абе да направят едно Макдоналсче на центъра и едно КФС , да направят фирмени магазини на центъра на тия марки ,които в мола ги има , а на центъра не и да сабарят моловете. Не като сега "АДИДАСИТЕ" ги направиха един срещу друг :lol: :lol:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

mITky написа:Абе да направят едно Макдоналсче на центъра и едно КФС , да направят фирмени магазини на центъра на тия марки ,които в мола ги има , а на центъра не и да сабарят моловете. Не като сега "АДИДАСИТЕ" ги направиха един срещу друг :lol: :lol:
И сега има достатъчно заведения за бързо хранене... Преди искаха да събарят градинката заради mcd... ама като не им се вързахме и станаха много големи - от тогава не искат вътре в града да направят... не че сме загубили много де :)
Аватар
Daffy_Duck
Потребител
Потребител

Мнение от Daffy_Duck »

sawo написа:
mITky написа:Абе да направят едно Макдоналсче на центъра и едно КФС , да направят фирмени магазини на центъра на тия марки ,които в мола ги има , а на центъра не и да сабарят моловете. Не като сега "АДИДАСИТЕ" ги направиха един срещу друг :lol: :lol:
И сега има достатъчно заведения за бързо хранене... Преди искаха да събарят градинката заради mcd... ама като не им се вързахме и станаха много големи - от тогава не искат вътре в града да направят... не че сме загубили много де :)
...че си има заведения за бързо хранене няма спор, но ми прави впечатление на мен , че "Принс Хамбургер" доста са понижили качеството на храната като цяло.От друга страна дюнерите срещу "Амадеус" много сериозно замаляха , след като се правят само боклуци и то не вкусни , да не говорим че веднъж видях хлебарки там да лазят до големия дюнер , който се печеше.Форнетите също много големи боклуци взеха да правят.В началото беше много добре но сега всичко е застояло(криза може би).Единствено ми харесват дюнерите на пазара(защото естествено има много хора и там кръговрата на храните е постоянен и не може да застои нещо) , но има прекалено големи опашки и се дразня понякога да чакам толкова.

П.П.- говоря за заведенията по цетралната част.

И аз съм на мнение че може и да има нещо новичко из центъра.
marin_007
Потребител
Потребител

Мнение от marin_007 »

Нали отвориха subway , едно от малкото качествени неща , ама не изкара много време
Аватар
Daffy_Duck
Потребител
Потребител

Мнение от Daffy_Duck »

marin_007 написа:Нали отвориха subway , едно от малкото качествени неща , ама не изкара много време
Aко ми посочиш по скъпо заведение за бързо хранене, имаш почерпка от мен.
Публикувай отговор