Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Хаха, ей сега даваха по бтв-то едно изказване на кой най - често нарушават закона за движение по пътищата. Казаха: Старозагорците са най - големите джигити на пътя
Aaaaa, ша имат да взимат. Срещу хасковци да бягаме, никога не можем да ги стигнем. Само като видя кола с буквата "X" отпред и ми се изправят косите. Най - лошото от всичко е, че няма изключение от правилото. С колкото познати съм го споделял, всички са на същото мнение. Видите ли кола със "зачеркнат" номер очаквайте неочакваното.
пернишки голф = хасковска БМВ тройка.... ама и ние със СТ не сме много стока... оня ден карам в София и на задното огледало някой напъва на зиг-заг яката м/у колите... хоп СТ номер... на морето при забранен ляв завой - някой го прави - хоп СТ не сме мн стока, каквото и да го говорим
admin написа:Хаха, ей сега даваха по бтв-то едно изказване на кой най - често нарушават закона за движение по пътищата. Казаха: Старозагорците са най - големите джигити на пътя
абе верно си е, че в софия старозагорци карат доста опасно, но това (поне според мен) се дължи на липсата на опит и въображение зада се кара по засуканите софийски сукаци, ебаси кръстовишата, ебаси неписаните закони и ебаси тъпанара е тоя да се изкаже така за част от народа, дето го тупна там да защитава нашите интереси... ебаси!
споделям мнението, че хасковлии и перникчани са значително голямо препятствие на пътя с необосновани и недомислени маневри и коли, които отдавна трябва да са спрени от движение...