Интернет ?
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
Re: Интернет ?
да можеш.
безплатно.
безплатно.
- emzo
- Старо куче медалист

Кошмар са БТК, с тези 100к, качвам едни снимки сума ти време.Не ми трябва за рейтинги и прочие, но да изпратя 100мб файл ми отнема цяла вечност.admin написа:Само не мога да разбера за какво ви е този ъплоад![]()
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Преди половин година можеше . Просто когато отидеш да платиш 18 лв , казавш,че искаш да ти пуснат не за 36 да кажеми следващия месец плащаш 36,но пак трябва да питаш ,защото преди беше така ! 
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Сега пак е така първо казваш тарифата която искаш преди да платиш и готово.
- emzo
- Старо куче медалист

До механото живуркам, друго освен Кейбълтел и ИнетГруп има ли в този квартал ?
С удоволствие се махам от БТК , ааа Виваком.
С удоволствие се махам от БТК , ааа Виваком.
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
-
gugu
- Начинаещ

и пак на тях ще се върнеш като завали дъжд или сняг
ох и като зная на ИГ какви дечица работят... Любака ще е по-добър от тях!
такова нещо хубаво и евтино - няма
ако искате хубава скорост и в двете посоки, качество на обслужване и гарантираност купете си, но пак е скъпо
а и всички доставчици купуват от бтк... дет се вика пак при тях кацате 
туй нещо монопола кофти тръпка
баджанак, не се сърди, ама съм бил на 5 доставчика до сега и бтк са си номер1 (засега)
ако искате хубава скорост и в двете посоки, качество на обслужване и гарантираност купете си, но пак е скъпо
баджанак, не се сърди, ама съм бил на 5 доставчика до сега и бтк са си номер1 (засега)
- Daffy_Duck
- Потребител

От както съм на БТК нямам проблеми със интернета,но знам че всеки доставчик е според района.Аз съм около хотел "Дедов" и нямам никакви проблеми с БТК!
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
При БТК също съм виждал да спира доста пъти и то без да вали дъжд или сняг... За ИГ има нещо вярно, но и за БТК може да се каже така - там пък работят дядовци с лупи тип дъна от буркани, дето като почнат да ръчкат кабелите и направо там си остават...gugu написа:и пак на тях ще се върнеш като завали дъжд или снягох и като зная на ИГ какви дечица работят... Любака ще е по-добър от тях!
ако искате хубава скорост и в двете посоки, качество на обслужване и гарантираност купете си, но пак е скъпоа и всички доставчици купуват от бтк... дет се вика пак при тях кацате
Не знам как го разбираш това, че всички купували от БТК, но това че се ползва тяхната инфраструктура в частност (шахти, подземни тръби и т.н.) не значи, че те ти доставят интернета - това са коренно различни неща.
Всички доставчици в момента минават под земята, стартират нови услуги (телевизия, телефони, СОТ, fiber-to-the-home и т.н.) БТК в момента нищо повече от един вечно спрял интернет не виждам какво предлагат (справка тук)
- emzo
- Старо куче медалист

Куме, особено вечер за нищо не стават, то основно проблема е в модемите им, но ми писна да ги сменям.
Няма да се върна на тях, дори телефона си спирам, да не говорим, че ми отне 70мин да изляза от офиса им с документ за прекратяване на всякакви договори.
п.с. и голям скандал направих
СТС нямат покритие при мен, пускам инетгруп, докато цъфнат налъмите на другите оператори
Няма да се върна на тях, дори телефона си спирам, да не говорим, че ми отне 70мин да изляза от офиса им с документ за прекратяване на всякакви договори.
п.с. и голям скандал направих
СТС нямат покритие при мен, пускам инетгруп, докато цъфнат налъмите на другите оператори
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
-
gugu
- Начинаещ

безпогрешно направени свръзки не вярвам да има, и като се наводни някоя шахта е неизбежно да спре нета, това го знаеш може би по-добре и от мен.sawo написа: При БТК също съм виждал да спира доста пъти и то без да вали дъжд или сняг... За ИГ има нещо вярно, но и за БТК може да се каже така - там пък работят дядовци с лупи тип дъна от буркани, дето като почнат да ръчкат кабелите и направо там си остават...
Не знам как го разбираш това, че всички купували от БТК, но това че се ползва тяхната инфраструктура в частност (шахти, подземни тръби и т.н.) не значи, че те ти доставят интернета - това са коренно различни неща.
Всички доставчици в момента минават под земята, стартират нови услуги (телевизия, телефони, СОТ, fiber-to-the-home и т.н.) БТК в момента нищо повече от един вечно спрял интернет не виждам какво предлагат (справка тук)
Абе малко е грубо да казваш, че е вечно спрял... немога да се съглася, верно е, че модемите им се скапват от време на време, ама вечно спрял?!?!
Не ти говоря за преносна среда, а за доставчик на доставчик и т.н., но както и да е.
Най ме е яд че неможах да намеря картата "кой от кого купува нет".
Баджо всичко е въпрос на район явно
дет се вика - какво можеш да направиш ако си в задръстване и мърдаш с по 2 см на 5 мин? - свиркай си
-
carom
- Потребител

Сега от любопитство проверих в менюто на модема - Online Time 18 days 13 hours 43 mins 15 secs. Ежедневно се свалят по 1-2 торента, ежеседмично се гледат мачовете на Реал и Барселона пак през p2p базирана програма, модема не се изключва от контакта никога, ако се случи да се разкачи връзката, процеса на конектване продължава около минута. Аз съм доволен при положение, че се е случвало да звъня по 4 пъти на месец на техниците на бившия ми доставчик CTC, а няколко пъти се е случвало в петък вечер да спре нета на CTC и през целия уийкенд да съм офлайн. Проблема е, че при всяко колебание в напрежението оборудването на си ти си отказва да работи, а компютърът ми, който няма UPS, продължава да работи нормално. Единствено по лекото примигване на крушката узнавам, че има колебание в ел. мрежата, като това се случва най-често при валежи от дъжд, но и не само. За две години ползване на БТК веднъж съм ползвал услугите на техниците и то още в самото начало. Свършиха си работата подобаващо и от тогава не са ми потрябвали услугите им. За мен е много по-важно връзката ми да е стабилна, отколкото капацитета й. Всеки си преценя според потребностите.
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
както и в другата тема извода е че всеки сам решава кой доставчик да ползва според нуждите си.carom написа: За мен е много по-важно връзката ми да е стабилна, отколкото капацитета й. Всеки си преценя според потребностите.
Едно време аз на Интернет груп имах доста проблеми със спирането а други хора в други квартали изобщо нямаха проблеми.Доста е относителнно всичко това за кой доставчик е най добър
Всеки доставчик (СТС ,Интернет груп,Бтк) е най добър по някой критерии.
Единственно ги свързва това че не могат да са толкова кофти колкото Орбинет
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Моя рутер показва 15 days, 05:55 (CTC) в момента и то последния път аз го спряхcarom написа:Сега от любопитство проверих в менюто на модема - Online Time 18 days 13 hours 43 mins 15 secs. Ежедневно се свалят по 1-2 торента, ежеседмично се гледат мачовете на Реал и Барселона пак през p2p базирана програма, модема не се изключва от контакта никога, ако се случи да се разкачи връзката, процеса на конектване продължава около минута. Аз съм доволен при положение, че се е случвало да звъня по 4 пъти на месец на техниците на бившия ми доставчик CTC, а няколко пъти се е случвало в петък вечер да спре нета на CTC и през целия уийкенд да съм офлайн. Проблема е, че при всяко колебание в напрежението оборудването на си ти си отказва да работи, а компютърът ми, който няма UPS, продължава да работи нормално. Единствено по лекото примигване на крушката узнавам, че има колебание в ел. мрежата, като това се случва най-често при валежи от дъжд, но и не само. За две години ползване на БТК веднъж съм ползвал услугите на техниците и то още в самото начало. Свършиха си работата подобаващо и от тогава не са ми потрябвали услугите им. За мен е много по-важно връзката ми да е стабилна, отколкото капацитета й. Всеки си преценя според потребностите.
- emzo
- Старо куче медалист

На работа съм със CTC.
Просто перфектен, никакви оплаквания, вече 1 година и нещо.
Просто перфектен, никакви оплаквания, вече 1 година и нещо.
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- Daffy_Duck
- Потребител

Изглежда всичко е според районите на града.