Двама младежи загинаха, други двама са ранени при тежка катастрофа
Колеги, когато видях снимката застинах, и още не мога да се осиферя. Потресен съм! Тялото още не е извадено от колата.... Такива снимки трябва да се показват на всички млади шофьори, пък те да си мислят, как ще карат!
Двама младежи загинаха, други двама са ранени при тежка ката
- Shtelian
- Потребител
- realprofesora
- Старо куче медалист
Re: Двама младежи загинаха, други двама са ранени при тежка ката
Газ бате ,давайййй гааааз ,ейй много върви това БМВе даваййй още можееееее...музиката докраййй ,да свирят гумите .....буууммм(cry)
Popopopopo
- emzo
- Старо куче медалист
Професора, на твое място не бих бързал, да говоря.
BMW не се кара само от рейсъри.
Не си бил там , не си видял, какво се е случило
BMW не се кара само от рейсъри.
Не си бил там , не си видял, какво се е случило

диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
- realprofesora
- Старо куче медалист
Teзи сериали съм ги играл още 1985та с жигулата на баща ми,когато бях на 18г.Ходил съм до Ст.Бани за 7мин и 20 сек (от табела до табела).Що други изпълнения съм правил... .Просто съм имал късмет да не се убия.Ако бях с БМВ или няква друга по мощна кола сега нямаше да пиша със сигурност.
А тези момчета са ми от ясни по -ясни .Мощна кола +липса на опит+ младост+може би алкохол(забравих да спомена ,че при мен е закон-никога не карам пил)= катастрофа с жертви.
Или искаш да ми кажеш ,че са карали със съобразена скорост и са се обърнали.Ако искаш да ме разсмееш -кажи го.
Разгледай снимките и статията -пише ,че са били без колани ,което говори за недисциплинираност.
А на снимката се вижда ,че чак задния мост е изкривен -смятай какъв удар е бил.
Онзи ден на Шипка имаше 2 коли в мантинелите от които едната БМВ .Знаят ,че са остри завоите и пак се удрят в мантинелите ,еми тва не знам как да го нарека.
Сложете си колана преди да потеглите ,включете светлините ,карайте полека и грижи няма да имате!!!!
А тези момчета са ми от ясни по -ясни .Мощна кола +липса на опит+ младост+може би алкохол(забравих да спомена ,че при мен е закон-никога не карам пил)= катастрофа с жертви.
Или искаш да ми кажеш ,че са карали със съобразена скорост и са се обърнали.Ако искаш да ме разсмееш -кажи го.
Разгледай снимките и статията -пише ,че са били без колани ,което говори за недисциплинираност.
А на снимката се вижда ,че чак задния мост е изкривен -смятай какъв удар е бил.
Онзи ден на Шипка имаше 2 коли в мантинелите от които едната БМВ .Знаят ,че са остри завоите и пак се удрят в мантинелите ,еми тва не знам как да го нарека.
Сложете си колана преди да потеглите ,включете светлините ,карайте полека и грижи няма да имате!!!!
Popopopopo
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Лоша работа... 

"There is no 'patch' for stupidity."