ОПАСНА СГРАДА !!!

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
sancho pansa
Начинаещ
Начинаещ

ОПАСНА СГРАДА !!!

Мнение от sancho pansa »

Внимавайте много, когато минавате по тротоара покрай бившото училище "Кирил Христов"! Предупредете и близки и приятели! Училището се руши от години, има надвиснали тухли и мазилка и то на височина пет, шест метра. Представяте си, какво ще се случи, ако, не дай Боже, ударят някого по главата. И това е в самия център на града, само на десет метра от полицията. Що за нехайство и простотия е това нещо от страна на Общината, тъй ли пък никой не забелязва, че има опасност за хората. Или е умишлено заложен капан? Чака се да се случи нещастие, за да има после-"ооо, ааа, уу , тая сграда е опасна. Трябва да се разруши...." Докога мерки ще се взимат само постфактум?
Моля, ако има някой от вас регистриран във "Форум на Община Стара Загора" да сигнализира, докато тази сграда не е станала убиец.

Пп. Аз опитах да се регна в прословутия форум, но хората са направили такива критерии за вход, че човек по-лесно космонавт ще стане! :angry: :angry: :angry:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: ОПАСНА СГРАДА !!!

Мнение от sawo »

Най-добpe напpаво едно обаждане в полицията напpимеp. И аз мога да но напpавя, но не се сещам точно за коя сгpада става въпpос
shenkel
Новак
Новак

Мнение от shenkel »

Предлагам да я взривим на любителски начала,така,че да отиде и съседната милиционерия!
Аватар
sancho pansa
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от sancho pansa »

sawo написа:Най-добpe напpаво едно обаждане в полицията напpимеp. И аз мога да но напpавя, но не се сещам точно за коя сгpада става въпpос
Сградата, за която говоря е бившото начално училище "Кирил Христов", след това за малко май беше вечерна гимназия нещо си...Намира се на двайсет метра на север от Областна дирекция на МВР- Стара Загора, на ул. Г. С. Раковски 74 !
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

Направете някоя снимка че и аз не се сещам къде точно е това.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
klox
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от klox »

Аз мога да се включа с направата на някакви предупредителни табели и знаци. Ако има организация някои да ги монтира. Гражданите ще останат предупредени.
Насреща съм.
Водно и лазерно рязане, Сито и дигитален печат - www.patchov.com
Изображение
shenkel
Новак
Новак

Мнение от shenkel »

klox написа:Аз мога да се включа с направата на някакви предупредителни табели и знаци. Ако има организация някои да ги монтира. Гражданите ще останат предупредени.
Насреща съм.
А С4 намира ли ти се?
Аватар
sancho pansa
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от sancho pansa »

Бе, ти що осираш всяка тема? Ето хората са загрижени, искат да свършат нещо полезно и правилно, а ти само дрънкаш глупости. Или ти се иска да те светне някоя тухла от въпросната сграда, че дано ти се наместят сачмите накрая?
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Аз се сетих коя е. Тва е северно от полицията. Предупредителни табели си има, ама наистина е бая страшна.
Аватар
sancho pansa
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от sancho pansa »

nasenceto написа:Аз се сетих коя е. Тва е северно от полицията. Предупредителни табели си има, ама наистина е бая страшна.
Табели обаче няма! Даже и предупредителна лента да кажем около нея.Нищо.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

От страната на Езиковата има. Малко приличат на пътни знаци и са височки, ама има. Освен ако не са ги чопнали братята с естесвен загар на кожата.
Публикувай отговор