Интернет ?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
Sniper
Новак
Новак

Re: Интернет ?

Мнение от Sniper »

За да не отварям нова тема ще попитам тук.
Преди 2г. бях абонат на CTC и сега отново искам да си пусна интернет. Когато си спрях нета ходих до офиса и им казах, че искам да ми спрат сигнала. Не съм разкачал жиците. Въпроса ми е сега за да си пусна отново нет трябва ли да плащам инсталационна такса 25лв., както пише в сайта или ще платя там глоба 5лв. за да ми пуснат отново сигнала? Също да питам трябва ли да подписвам едногодишен договор, понеже ще ми трябва интернет само за 5-6 месеца и после пак ще го спирам?
Последно промяна от Sniper на Нед Мар 21, 2010 22:39 pm, променено общо 1 път.
Fear is luxury!
marin_007
Потребител
Потребител

Мнение от marin_007 »

И за този въпрос ,не можеш ли да звъннещ в офиса им и да попиташ ?
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Te пък баси обирджиите... 24 лв. Малко не ги ли е срам. И аз бях на тях, ама като се махах хич не им се обадих. Жиците си седят де...
Аватар
Sniper
Новак
Новак

Мнение от Sniper »

marin_007 написа:И за този въпрос ,не можеш ли да звъннещ в офиса им и да попиташ ?
Мога, но едва ли някой ще ми вдигне в 21ч. вечерта, затова писах във форума.

@ nasenceto - и аз се учудих като видях в сайта им инсталационна такса 25лв... 8O
Едно време беше евтино, ех...
Fear is luxury!
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

ееех, а едно време билетчето за градския транспорт беше 6 стотинки, ееех 8O
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Нормалните фирми не взимат инасталационна такса. Все пак идеята е да зарибиш клиента, не да го откажеш. Особено в тая конкуренция от нароили се фирми...
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Sniper написа:За да не отварям нова тема ще попитам тук.
Преди 2г. бях абонат на CTC и сега отново искам да си пусна интернет. Когато си спрях нета ходих до офиса и им казах, че искам да ми спрат сигнала. Не съм разкачал жиците. Въпроса ми е сега за да си пусна отново нет трябва ли да плащам инсталационна такса 25лв., както пише в сайта или ще платя там глоба 5лв. за да ми пуснат отново сигнала? Също да питам трябва ли да подписвам едногодишен договор, понеже ще ми трябва интернет само за 5-6 месеца и после пак ще го спирам?
Ако кабела стои плащаш месечната такса и ползваш нет, докато не спреш да го плащаш. Това е :)
nasenceto написа:Нормалните фирми не взимат инасталационна такса. Все пак идеята е да зарибиш клиента, не да го откажеш. Особено в тая конкуренция от нароили се фирми...
В Стара Загора откога има нормални фирми? :)
ozoboy
Новак
Новак

Мнение от ozoboy »

Как става връзката с Интернет Груп - въпроса ми е дали се прекарват някакви кабели, че хич не ми се иска да ми се мотаят из вкъщи, да се чудя от къде да минават и как да ги крия... :D
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

ozoboy написа:Как става връзката с Интернет Груп - въпроса ми е дали се прекарват някакви кабели, че хич не ми се иска да ми се мотаят из вкъщи, да се чудя от къде да минават и как да ги крия... :D
Минават.Бият ти дупки и ти прокарват кабела до ПС`то.
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
EXO
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от EXO »

От години съм на СТС-то. Оптиката за Железниците влиза в моята кутия и от там нататък заминава. Та нета при мен е изтребител, не съм имал никакви проблеми а скоростта цепи мрака. Обаче аз ползвам един рутер и той ме спъва, щото е с 10/100 карта и слаб процесор и на торенти процесора забива на 100% и над 8МБ/с не може да хване. Иначе ако забия кабела директно в компа на 10/100/1000 картата нямам грижи и над 20-30МБ/с съм докарвал на даунлоад. Прекъсване на нета не съм виждал над 6 месеца (и да е имало съм го пропуснал, не броя 2-3 спирания за по 30-40 секунди).
Та зависи може би и къде си по топологията. Ако си последната дупка на кавала през 1000 суитча и разклонения вероятността някъде нещо да се сгомняса е много по-голяма, но ако си близо до опорната точка само си свиркаш ;)

Тест от момента дирекно от компа в 10/100/1000 картата (не през линукс рутера с малката карта) - Велико търново, Хасково, Пловдив, Стара Загора, София, Бургас:
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Точно това е идеята на новата услуга Fiber-to-the-home :)
thunder
Новак
Новак

Мнение от thunder »

Някои да знае кои са локалните торент тракери на Тракия кабел :?:
Аватар
sheri
Потребител
Потребител

Мнение от sheri »

Че колегите не ти ли го казаха ?

www.bgtorrents.org ;)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Бе аз гледам че пита човека, ама като не ги ползвам и не знам кои са... То с тая скорост за кво са ти изобщо локални??? Мисля че отдавна им мина времето.
thunder
Новак
Новак

Мнение от thunder »

sheri написа:Че колегите не ти ли го казаха ?

http://www.bgtorrents.org ;)
Скороста от него ми е два пъти по-малка от Замунда, която е 2000кб/с :? Това ли е единствения локален :?:
Публикувай отговор