Уредени, ама друг път! Берое си бият с дух и сърце! Няма уговорени мачове на Берое, убеден съм! Едно нещо да има истинско и стойностно и пак ще се намери кой да плюне върху негооо, еййй, не можете да не си останете българчета бе, нали?
sancho pansa написа:Уредени, ама друг път! Берое си бият с дух и сърце! Няма уговорени мачове на Берое, убеден съм! Едно нещо да има истинско и стойностно и пак ще се намери кой да плюне върху негооо, еййй, не можете да не си останете българчета бе, нали?
Докато ни управляват комунистите,всичко ще е фалшиво,няма истинско!И тука има много такива,ай да не ги казвам поименно!
Не знам кой управлява. Но така ти подценяваш и принизяваш труда на Илиян Илиев и на момчетата от Берое! А който е ходил на техен мач е виждал как се раздават и как дават всичко от себе си! Тъй, че те моля да не намесваш тука политиката, която принципно си е мръсна работа и е доказано, че с нея се занимават мазни хора, но когато има нещо честно и истинско, трябва да го подкрепим и да му се радваме, най-малкото!
Пич, темата е за футбол бе! Футбол! За Берое е темата, бе, за момчетата дето защитават честта на града ни и разбиха де що има отбор да стъпи тука. Ти кви ги дрънкаш, даже не те разбирам?!