Бул. "Славянски"
-
carom
- Потребител

Re: Бул. "Славянски"
Да го удължат до кръстовището при Практикер 
-
GLS
- Потребител

Мисля че не е така.sawo написа:На БИЛЛА едва ли ще се разтовари, при условие, че там ще отива продължението на славянска? Даже ако не го променят ще стане мазало там...
Тези които идват от Славянска и живеят в Три чучура-юг и Казански в момента трябва да минат на север по Димчо Стаев, да натоварят кръстовището на Билла и пак да се върнат на юг по Капитан Петко.За в бъдеще ще си минат по новия булевард и директно са си у дома..
Не виждам как още ще се натовари кръстовището?
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Ами за железниците също ще минават хора от там, а на този светофар откъм пазара минават по 5-6 коли, преди пак да светне червено и даже сега се чака доста, какво остава като започнат още хора да се събират от там.
- VesMil
- Потребител

Това кръстовище е много шибано !
Трябва да направят кръгово и там, иначе няма спасение.
Трябва да направят кръгово и там, иначе няма спасение.
Стара Загора е БЕРОЕ!
-
GLS
- Потребител

Ами те сега нали пак от там минават...sawo написа:Ами за железниците също ще минават хора от там, а на този светофар откъм пазара минават по 5-6 коли, преди пак да светне червено и даже сега се чака доста, какво остава като започнат още хора да се събират от там.
-
marin_007
- Потребител

Не е задължително да минават през била , защото си има път за казански и чучурите юг
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Сега повечето въртят през БКП-то, аз ти говоря за пътя отдоло покрай руския пазар.GLS написа:Ами те сега нали пак от там минават...sawo написа:Ами за железниците също ще минават хора от там, а на този светофар откъм пазара минават по 5-6 коли, преди пак да светне червено и даже сега се чака доста, какво остава като започнат още хора да се събират от там.
-
GLS
- Потребител

Е кой луд пътуващ за Железник ще мине отдолу(по новия булевард)? Така ще се навре във вечното задръстване пред Руския пазар...sawo написа:Сега повечето въртят през БКП-то, аз ти говоря за пътя отдоло покрай руския пазар.GLS написа:Ами те сега нали пак от там минават...sawo написа:Ами за железниците също ще минават хора от там, а на този светофар откъм пазара минават по 5-6 коли, преди пак да светне червено и даже сега се чака доста, какво остава като започнат още хора да се събират от там.
-
GLS
- Потребител

Е кой е той?marin_007 написа:Не е задължително да минават през била , защото си има път за казански и чучурите юг
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Точно това е идеята да се оправи кръстовището, за да няма вечно задръстване 
-
marin_007
- Потребител

Кръстовището на орфея , продулжаваш по ботев в западна посока и си в малкият казански после казански и чучурите , аз поне не знам човек който живее в казански совен ако не са горните блокове покрай билата или юга да минава през билатаGLS написа:Е кой е той?marin_007 написа:Не е задължително да минават през била , защото си има път за казански и чучурите юг
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Тия са супер спрели .. една маркирова трябва само да направят за 2-3 часа и да го пъускат от 2-3 седмици седят и се чудят кво да правят .. ;х
- nasenceto
- келеш

И аз тва им се чудих. Вземам да си мисля че на са минали някое актуване и чакат някой да се накани...
-
GLS
- Потребител

За има-няма три години и булеварда е готов! Бързо пипат нашите управници.GLS написа:Какво става със строежа на продължението на булеварда?
Дайте малко инфо. До къде ще стига,с колко платна ще е,кога ще е готов....
Имаше някакви бараки които пречат...
Все пак това са километър и нещо път.
П.П. Чувал съм че някъде за три години правили 100км магистрала... ама едва ли е вярно
- Princo
- Старо куче медалист

Хубав булевард.Направо на европейски прилича.После без да искаш свиваш надолу към Петрол и се оказваш в една ситуация дето пред теб има 4 големи дупки и просто няма как да ги избегнеш.
До 10 години,дали ще успеят да разширят пътят край руския пазар и да направят кръгово пред Билата ?
До 10 години,дали ще успеят да разширят пътят край руския пазар и да направят кръгово пред Билата ?
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...