Бомба на гарата
-
dakatamen
- Начинаещ

Бомба на гарата
Ейся минавам покрай гарата и района отцетен,хората от гарата вънка, полицаи и ни казаха че има сигнал за бомба. Сега се прибрах, чу се гръм и се вижда дим.(живея на 300 метра от гарата и затова го виждам)
- realprofesora
- Старо куче медалист

Re: Бомба на гарата
Ние пък по това време минавахме по улицата на складовете. На пътя имаше полицай, който ни спря. Сдед малко се чу гръм, но не от бомба, а взривяваха стари сгради и всичко беше във облаци прах.
Popopopopo
- BazilVenceslas
- Потребител

Re: Бомба на гарата
И аз минавах край гарата ей ся, щото ходих до Еконт! И един мазен цивилен полицай с просташки маниер ми каза да заобиколя от горната част на улицата. И викаше на една жена "Шшш, къде ма! Недей ходим там, чуиш ли ма", а тя "Стига уе, да ме изгонят от работа ли искаш." И той "Върни са ма", а тя "Абе чай бе". И така си замина. И при този разговор бях отминал милиционера и се захилих на простащината.
А освен в тая държава да се руши, нищо не се прави. Стари cгради, познайте кога строени. ЖП депата са на хуй вече.
Инче видях влак на Лукойл и се зарадвах, защото уча география за кандидат-студентски изпити (на 18години съм) за унсс и знам адски много заводи в на'ща родина(бачкащи и отдавна окрадени).
И така ....
А освен в тая държава да се руши, нищо не се прави. Стари cгради, познайте кога строени. ЖП депата са на хуй вече.
Инче видях влак на Лукойл и се зарадвах, защото уча география за кандидат-студентски изпити (на 18години съм) за унсс и знам адски много заводи в на'ща родина(бачкащи и отдавна окрадени).
И така ....
Последно промяна от BazilVenceslas на Чет Апр 29, 2010 20:14 pm, променено общо 1 път.