Нaй-тъпо предaвaне
- Vesenceto
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- free_zone
- Новак
- Обратна връзка:
- SimonseN
- Модератор
- Обратна връзка:
О НЕ
Море от любов в момента
Някво повторение гледам , сигурно на последното предаване и това просто и тая малоумна водеща направо не...
В поредната ( и първа )серия която поради злощастна шега на съдбата гледам, Наталия Монюва кани в студиото маце , (любовница на пич )с 2 деца (направени от пича) . Едното на 5-6 години , другото на 2-3 , мацето , разбираш ли ,прави капан пред цяла България на съответния женен пич.
Пича обаче , като абсолютен пич , има жена и 2 деца и освен това тази любовница , която застава пред цяла България и вика - еи го, 2 деца направи и сега не се виждаме , не говорим нещо , избягва ме , седи при семейството си и не иска да се занимава с мойте/негови 2 лапета ?!?
Наталия Монюва , като типичен пимп
, отива при пича , който е с жена си в момента ,8O и му вика - ела в бусчето да гледаш клипче , пича обаче я отрязва брутално, като отказва да гледа клипчето от любовницата с 2-те лапета.
Естествено се прехвърляме в студиото , където майката-любовница и 2те лапета ревът и обиждат пича , защо не е зарязал жена си и другите 2 деца заради тях
А Монюва ги успокоява
Е от това по-голяма тъпня не може да се види. Или може да се види само в българския ТВ ефир.
Ей ся има и 2ра история , ще разкажа и нея ако е забавна
Море от любов в момента
Някво повторение гледам , сигурно на последното предаване и това просто и тая малоумна водеща направо не...

В поредната ( и първа )серия която поради злощастна шега на съдбата гледам, Наталия Монюва кани в студиото маце , (любовница на пич )с 2 деца (направени от пича) . Едното на 5-6 години , другото на 2-3 , мацето , разбираш ли ,прави капан пред цяла България на съответния женен пич.
Пича обаче , като абсолютен пич , има жена и 2 деца и освен това тази любовница , която застава пред цяла България и вика - еи го, 2 деца направи и сега не се виждаме , не говорим нещо , избягва ме , седи при семейството си и не иска да се занимава с мойте/негови 2 лапета ?!?
Наталия Монюва , като типичен пимп

Естествено се прехвърляме в студиото , където майката-любовница и 2те лапета ревът и обиждат пича , защо не е зарязал жена си и другите 2 деца заради тях

Е от това по-голяма тъпня не може да се види. Или може да се види само в българския ТВ ефир.

Ей ся има и 2ра история , ще разкажа и нея ако е забавна

- TaO-DeadSocked
- Модератор
- Обратна връзка:
Да тоя бисер и Аз попаднах
Такова нещо до сега не бях виждал
Любовница да иска пред цяла България от пича да напусне жената и 2те си деца (до колкото помня бяха на по около 25-30) и да ходи при нейните келеши.
Тая не знае ли смисъла на думата "Любовница" да се е пазила. Аз тая шитава прУстУтия не я гледам много ясно (естествено женското съсловие у нас
да) Обаче такъв бисер от мнооого време не бях гледал по ТВ.

Такова нещо до сега не бях виждал
Любовница да иска пред цяла България от пича да напусне жената и 2те си деца (до колкото помня бяха на по около 25-30) и да ходи при нейните келеши.

Тая не знае ли смисъла на думата "Любовница" да се е пазила. Аз тая шитава прУстУтия не я гледам много ясно (естествено женското съсловие у нас

- MasterCop
- Потребител
- Обратна връзка:
- MasterCop
- Потребител
- Обратна връзка:
- SimonseN
- Модератор
- Обратна връзка:
- jerry
- Старо куче медалист
- Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
Тъпи предавания... ами:
Kanal 1
bTV
NTV
RTV
EUROPA
SKAT
EuroCom
BBT
BGTV
TV Bulgaria
BTK
И всички музикални без MM (щот има понякога добри песни) и без Planeta (щот туй не е музикална телевизия).
Всъщност, сега като се замисля за гледане стават единствено Discovery, Animal Planet, Cartoon Network и MM.
Kanal 1
bTV
NTV
RTV
EUROPA
SKAT
EuroCom
BBT
BGTV
TV Bulgaria
BTK
И всички музикални без MM (щот има понякога добри песни) и без Planeta (щот туй не е музикална телевизия).
Всъщност, сега като се замисля за гледане стават единствено Discovery, Animal Planet, Cartoon Network и MM.
- TaO-DeadSocked
- Модератор
- Обратна връзка:
- metala
- Новак
-
- Новак
Re: Нaй-тъпо предaвaне
Треска за злато определено ми се повръщаше от това по едно време. Също така да не забравяме и тия предавания дето глупави момичета ви карат да звъните по телефон и да отгатвате думи.
- BazilVenceslas
- Потребител
Re: Нaй-тъпо предaвaне
Пълна лудница, Комиците, Слави се изтърка, че чак взе да лъска ......
Единствено - Дъскавъри, Н. Географик, Хистори и Военният ТВ Канал.
Чакам от Кейбълтел да дойдат и да турят цифров приемник и да дойдат нови дискавърите и някой друг надъхан канал!
Единствено - Дъскавъри, Н. Географик, Хистори и Военният ТВ Канал.
Чакам от Кейбълтел да дойдат и да турят цифров приемник и да дойдат нови дискавърите и някой друг надъхан канал!