SYSTEM FAN Fail Warning ?

Имате компот, ама нещо е станало бомбажче вътре ;-)
Котлона прегрява - как да го охладим?
Не ви загрява печката, като и мушнете тавата?
Мотиката се е изкривила от натискане?
Тука всички са адски адекватни и ще ви помогнат по всякакви въпроси, свързани с дълбоката и ранна оран при нивите с надморска височина над 3000 метра :-)
Публикувай отговор
RauL's FaN
_KICKBOXER_
Обратна връзка:

SYSTEM FAN Fail Warning ?

Мнение от RauL's FaN »

Какъв е този SYSTEM FAN, че като му включа предупреждението и ми писука? Явно го нямам, но това фатално ли е за компотя? Някой да ме светне 8O
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: SYSTEM FAN Fail Warning ?

Мнение от niggaz_nature »

Това е опция в bios а ако имаш системен вентилатор вързан към дъното . Мери му обороти и ако спре вентилатора почва да пищи. А ти като нямаш следователно като включиш опцията и почва веднага да пищи. Ако не ти прегрява компа нямаш никаква нужда от такъв вентилатор.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
RauL's FaN
_KICKBOXER_
Обратна връзка:

Re: SYSTEM FAN Fail Warning ?

Мнение от RauL's FaN »

niggaz_nature написа:Това е опция в bios а ако имаш системен вентилатор вързан към дъното . Мери му обороти и ако спре вентилатора почва да пищи. А ти като нямаш следователно като включиш опцията и почва веднага да пищи. Ако не ти прегрява компа нямаш никаква нужда от такъв вентилатор.
Ами аз от дълги години си карам така, ама ми стана интересно за кво пък нямам вентилатор, но явно са ми го спестили на времето като съм си го взимал компа. Но щом може и без него, здраве да е. Иначе аз си ползвам SpeedFan да ми мери температурите и в момента на дъното показва 34C. Това предполагам е нормално.
Публикувай отговор