къде да живея в Стара Загора
-
Верея
- Новак

къде да живея в Стара Загора
Дайте ми съвет къде да живея в Стара Загора харесва ми Казански и Три чучура юг като студентка съм живяла в Железник и там е много хубаво но искам малко по близо до центъра
Благодаря ви
- VesMil
- Потребител

Re: къде да живея в Стара Загора
В районите под жабките е чудесно, става и около "Чайка".
Стара Загора е БЕРОЕ!
- realprofesora
- Старо куче медалист

Под Жабките или до Езеро Загорка
Гледай да има парк за разходки и бягане.Другите простотии ги има навсякъде.Но да си близо до природата е несравнимо.
Гледай да има парк за разходки и бягане.Другите простотии ги има навсякъде.Но да си близо до природата е несравнимо.
Popopopopo
-
Верея
- Новак

мерси много за съвета сетих се за жабките че беше до парк аязмото там имаше фонтан с жабки на входа на парка ама Чайка не се сещам къде е това квартал ли е на аязмото е хубаво ама и цените на апратаментите са доста скъпи затова съм се ориентирала към казански и три чучура нали беше зад била
-
cifk0
- Новак

Чайка е от центъра продължиш напред, пътя към метро, мола.Верея написа:мерси много за съвета сетих се за жабките че беше до парк аязмото там имаше фонтан с жабки на входа на парка ама Чайка не се сещам къде е това квартал ли е на аязмото е хубаво ама и цените на апратаментите са доста скъпи затова съм се ориентирала към казански и три чучура нали беше зад била
- realprofesora
- Старо куче медалист

Зимай си една панелка близо до Езерото Загорка и си ОК.И МОЛ ше има скоро и магазини яки ,плаж има .Центъра е на чурка разстояние. 
Popopopopo
-
Верея
- Новак

В19 ч се върнах от Стара Загора и пак неможах да се разходя по центъра и да отида до залата на смеха такъв дъжд ме изкъпа като бях до метро. Аз пак ще ви досаждам с място за живеене но трябва да намеря хубаво местенце искам да попитам как се казва района или кварталът окло високият блок над който има надпис GLOBUL имали наблизо хубаво училище благодаря за търпението сигурно пак ще ви питам за нещо ама няма кой да питам
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Високия блок ако е на кръстовището там се води БКП-то. На 100-200 метра по посока центъра има училище - 5-то Митьо Станев, доколкото знам е добро. Сравнително добро място, но според мен въздуха ще е твърде мръсен на такова възлово кръстовище, пък и доста шумно... Евентуално малките блокчета около градинката, но там сигурно цените ще са убийствени. Наистина около загорка сигурно няма да е лошо - около езерото парка е красив. Малкия Железник около шела също не е толкова лоша оферта а и цените са доста ниски.
- nasenceto
- келеш

Кръсовището на БКП-то е едно от най мръсните места в града. Замърсяването не е толкова от колите, колкото от големия комин зад блока и още повече от всичките изгорели мизерии идващи от братята роми. Блока се пада точно на пътя на въздушния поток носещ кви ли не отвратителни миризми и пушеци от гетото. Зимата като си оставя колата спряна на кръстовището, на сутринта има 3 mm пепел отгоре. Хич, недей, ужас.
-
Верея
- Новак

Много благодаря сладури за инфото и последно да питам зад Била Три чучура ли беше а пред Била май беше Казански и имаше пазар там също ми харесва. Взех си вестници бизнес поща и ало Стара Загора и много агенции има засега ги гледам всичките прпоръчайте ми някоя и ми се струва че няма фрапираща разлика между частните обяви на бизнес поща и от агенциите
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
До пазара е Казански, но са твърде стари блоковете според мен - не си струва. За агенция бих препоръчал Сити Имоти. Офиса им е срещу Downstairs (заведението под хотел Верея) на втория етаж в блока.
-
Верея
- Новак

мерси мерси значи си оставам на три чучура или железник и на сити имоти

-
cifk0
- Новак

То казански и чучурите юг ги дели канала, най-хубавата гледка е от блоковите до вец-а- природа, хълмове, макови плантаций и циганиВерея написа:мерси мерси значи си оставам на три чучура или железник и на сити имоти![]()
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Казански не е лошо . Аз лично съм в 17-ти , но има доста блокове ,които има красива гледка 
-
Верея
- Новак

А откъде точно започва железник от пощата от карпет макс а малкият железник кое беше до детската градина ли