къде да живея в Стара Загора
- nasenceto
- келеш

Re: къде да живея в Стара Загора
Maлкия Железник е от "пътя за баните" на изток до големите зелени тръби на ВЕЦа (или до Шела, ако е по лесно). Квартала го бива. По високо е от мръсотията на центъра, ама ако скоро не оправят улиците мисля да предприема сексуално-насилствени мерки към кмета или някой от неговите заместници. Целия град го оправиха - къде кърпиха дупки, къде цели улици, а при нас не е докоснато. Може би ги плаши факта че дупките са повече от асфалта и ще им струва доста пари, знам ли...
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Дупки е доста меко казано. Улицата до пътя за баните е толкова релефна, че може да се използва за нагледен макет как са формирани земните пластовеnasenceto написа:Maлкия Железник е от "пътя за баните" на изток до големите зелени тръби на ВЕЦа (или до Шела, ако е по лесно). Квартала го бива. По високо е от мръсотията на центъра, ама ако скоро не оправят улиците мисля да предприема сексуално-насилствени мерки към кмета или някой от неговите заместници. Целия град го оправиха - къде кърпиха дупки, къде цели улици, а при нас не е докоснато. Може би ги плаши факта че дупките са повече от асфалта и ще им струва доста пари, знам ли...
- VesMil
- Потребител

Поогледай и Самара, там също е много спокойно и приятно място за живеене.
Стара Загора е БЕРОЕ!
-
Верея
- Новак

Благодаря на всички за инфото а кои местенца в центъра са за предпочитане за да знам какви адресчета да гледам по обявите.и да ви питам има ли в Стара Загора изкуствена алпинистка стена за катерене мисля че преди време имаше в младежкия дом защото много колеги студенти предимно софиянци ходеха да катерят а за залата на смеха по другата пътечка срещу зоопарка ли се тръгваше. 
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
да има такава стена.Намира се срещу нас 
в залата на ДЗУ-то до бриколажа (и мола)
стената е нова скоро направена и много добре
Вечер след 17:00 може да намериш хора
на нея
в залата на ДЗУ-то до бриколажа (и мола)
стената е нова скоро направена и много добре
Вечер след 17:00 може да намериш хора
-
Верея
- Новак

Благодаря много 
-
vani
- Новак

Аз съм живяла до ВЕЦ-а в чучурландия и в стария Казански-малките блокчета и двете места стават.Що се отнася до училищата-5-то е добро,а 11-то е основно ремонтирано и там се помещава частното училище.