Някой ходил ли е на ортодонт в Стара Загора?
Ще ми препоръчате ли добър?
ортодонт в Стара Загора
-
vani
- Новак

- realprofesora
- Старо куче медалист

Re: ортодонт в Стара Загора
В Раднево има доста добър ортодонт.За Стара Загора не съм чувал...Питай из болничните заведения.
Popopopopo
- John3V
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
-
Zvan
- Потребител

Д-р Ирмилайчева - кабинетът й е срещу болница Ритъм, и д-р Владимирова - мисля, че кабинетът й е на ул. Хаджи Димитър Асенов. И двете са считани за най-добри в Стара Загора и съответно най-препоръчвани.
-
vani
- Новак

Благодаря на всички отговорили.За нещастие не разбирам защо хората в този град не си оказват помощ и не изказват мнения?Вижте как е по другите форуми !Стегнете се и давайте да се подкрепим за да не ни правят на маймуни разни доктори! Ходи при Ирмилайчева и Владимирова за съвет-последната е рядко нелюбезна(изразявам се меко) особа.Каза че само за 1-ва консултацийка и определяне на лечение вземала 80 ЛЕВА!!!! Това го каза без да й мигне окото.... Вие представяте ли си че едно лечение трае години..аз колко съм длъжна да й оставя в кабинета ,а тя не си направи труда поне да е малко по мила...Цялата им гилдия са такива нагли.. Нямам думи в момента съм много ядосана но тази жена не я препоръчвам никому. Бягайте от там.
- NightWolf`
- Старо куче медалист

- Обратна връзка: