Блиндирани врати

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
stani
Начинаещ
Начинаещ

Блиндирани врати

Мнение от stani »

Здравейте! Може ли да ми посочете фирми или магазини за такива врати. От към сайтове рекламата е много бедна за Стара Загора.
tarlyo
Потребител
Потребител

Re: Блиндирани врати

Мнение от tarlyo »

Аватар
sancho pansa
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от sancho pansa »

Ха! Само да търсиш. Има на всеки ъгъл буквално. Ъгъла на Столетов и Патриарх Евтимий, ъгъла на Стара планина и Патриарха, на горния ъгъл също...

Сега, ако приемаш съвет за блиндирана врата-предпочети българското! Повярвай ми, във всеки един от големите магазини/Бриколаж, Практикер, Багира/ има евтини турски и китайски. Проблемът с тях е, че ги плащаш няколко пъти!!! :angry: Веднъж като я вземеш, после като ти блокира някоя от ключалките и т.н. Тъй че, прежали някой лев, но си вземи качество, а не китайски имитации. :mrgreen:
stani
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от stani »

и аз прочетох, че китайските не са добри
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

И аз съм с турска и ти ги препоръчвам, моята е около 850 лв, на брата 750 лв. Доволни сме и двамата, за сега проблеми не сме имали, моята е от 1 година, на брата от 2. Препоръчвам ти ги, само гледай първо вратата да се затваря хубаво от всякъде, по някога са криви долу в ъглите и е много неприятно тък като на практика няма изправяне след като се монтира. Второ, гледай и си вземай врата с колко може повече оплътнения, няма ли не я заглеждай, също така гледай ако има вратата оплътнения да се затваря плътно защото и такива проблеми имат. Има такива и български долу до канала ( до бунара съседната пресечка ) аз ходих да ги гледам ама нещо не ми харесаха. По скъпи бяха, а и по некачественни ми се сториха, но това е мое мнение. Като моята врата 850 лв, там беше около 1100 лв. и пак не можа да ми грабне окото.
"There is no 'patch' for stupidity."
stani
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от stani »

Благодаря, ще се възползвам от препоръките ти.
Публикувай отговор