Препоръчайте ми интернет доставчик.

Всичко свързано с град Стара Загора.
marin_007
Потребител
Потребител

Re: Препоръчайте ми интернет доставчик.

Мнение от marin_007 »

аз съм бил на ЦТЦ , интернет груп , верея и тракията. Е, като тракията в стз няма друг такъв нет , ЦТЦ в началото бяха много добре , последните 1-2 години са пълна трагедея имам мн познати и повечето минаха на тракия и са мн по доволни. За интернет груп и верея няма да коментирам , когато бях на тях не бяха чак толкова зле , ама не са и цвете за мирисане .
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Нещо ти е грешна информацията :) Да кажем, че в момента на всички доставчици има недоволни, ама интернет груп и верея точно абсолютно винаги са били зле. Винаги.
Аватар
VesMil
Потребител
Потребител

Мнение от VesMil »

Днес ще си пусна НЕТ към Тракия кабел и скоро ще имам някакви виждания по въпроса.
Стара Загора е БЕРОЕ!
Аватар
SniperBeta
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SniperBeta »

Аз предлагам да направим стачка и да си върнем старите dial up-и, че с тия кабели много бърже се тегли всичко и няма време за личен живот :>
marin_007
Потребител
Потребител

Мнение от marin_007 »

sawo написа:Нещо ти е грешна информацията :) Да кажем, че в момента на всички доставчици има недоволни, ама интернет груп и верея точно абсолютно винаги са били зле. Винаги.
Хич не е грешна хората ми на стс , псотоянно като пишем оф нета ми спря и такива неща , на тракията съм от година и половина и нета ми е спирал 4-5 пъти
Аватар
VesMil
Потребител
Потребител

Мнение от VesMil »

Вече от днес съм на Тракия Кабел,засега нет--а е идеален!
Ще видим до края на месеца как е.
Стара Загора е БЕРОЕ!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

marin_007 написа:
sawo написа:Нещо ти е грешна информацията :) Да кажем, че в момента на всички доставчици има недоволни, ама интернет груп и верея точно абсолютно винаги са били зле. Винаги.
Хич не е грешна хората ми на стс , псотоянно като пишем оф нета ми спря и такива неща , на тракията съм от година и половина и нета ми е спирал 4-5 пъти
Аз говоря за информацията ти за верея кабел и за интернет груп.
Относно тракията влез във форума им има хора които през ден реват - твоя нет и на 5-6 твои приятели не са показател за качеството като цяло на интернет доставчиците :)
Така или иначе нито единия нито другия доставчик имат покритие където иска човека (а тракията даже и да имаха не отговарят на изискванията му) и общо взето спора е излишен :)
marin_007
Потребител
Потребител

Мнение от marin_007 »

Каквото и да си говорим интернета на стс си има доста прекъсвания , може на някой места и тракията да е така , но все пак вечер си отвярям вбокса без проблеми :D
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Пак отговаряш избирателно само на част от поста ми :)
При условие, че ти не си в града повечето време, даже и да нямаш изобщо интернет в 80% от времето, пак ще си много по-доволен от другите оператори :D
Все пак темата беше съвсем различна, не дали ти си отваряш vbox или дали си доволен :)
Аватар
VesMil
Потребител
Потребител

Мнение от VesMil »

Аз все още има и на КТК, в неделя се прибрах след 3 дневно отсъствие пускам компа ,и след 30 мин угасна беше 16.30 и дойде чак към 21.00 Същото се случи и преди 2 седмици ,нямаше цяла вечер.. Все пак плащам редовно и съм им клиент още от самото начало.Сега ще сравнявам и ще си избера до края на месеца към кой да се ориентирам.
Стара Загора е БЕРОЕ!
marin_007
Потребител
Потребител

Мнение от marin_007 »

Добре , Интернет груп и Верея са зле, не съм казал нищо. Нека не се отместваме от темата тогава :) Щом тракиата и стс нямат покритие - най-добрият начин е да си купиш апартамент където имат :D Malko off ..
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Така е наистина напоследък има прекъсвания заради телевизията, която се пуска... Не казвам, че не прекъсва интернета, но ако мислите че на тракия не спира се лъжете може да разгледате форума и ще се уверите сами. Още повече, че там всичко върви по DHCP и всеки който иска може да сканира мрежата за МАК адреси и ако намери точно вашия, жална ви майка може и с дни да си стоите без интернет докато се разбере какво става.
Другото което е, доколкото знам има обвързващ договор минимум 1 година, което автоматично прави офертата неизгодна за автора на темата. CTC няма договор, но нямат покритие там. Също отпадат. Интернет труп също са на договор. Остават евентуално cabletel на lan преди имаше без договори, ама сега не знам... Може през макс телеком със чиния за 15-20лв на месец 2-4mbit/s сравнително бърз е интернета за browse и рядко спира. Доколкото си спомням нямаше инсталационна такса, договора може да се прекрати по всяко време
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Нито Тракия, нито ИНЕТГ имат обвързващ договор :)
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

IG имат инсталационна такса 30 лева. Това ми оскъпява интернета с 10 лева на месец.
утре ще звънна да видя как е положението с покритието на СТС, а с тракията как точно стоят нещата ? Или те нямат покритие там :roll:

Проблема идва, че съм закован тук заради изпитите до 27-8ми. Като си ида ще пусна 1 сърч да видим дали съм късметлия с безжичен и ако нямам трябва да ходя в зала, да се интересувам от офертите и ето отиде 1 седмица, а нямам много време да се занимавам :?
marin_007
Потребител
Потребител

Мнение от marin_007 »

http://www.trakiacable.net/page.php?newsid=493 ми това е поркитието, май че няма
Публикувай отговор