Вело-сервиз
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Вело-сервиз
Ще ми препоръчате ли добър сервиз за велосипеди, където да не съдират кожата и да не ми кривят без да искат каплите?
- VesMil
- Потребител

Re: Вело-сервиз
Аз ходя от много време на магазина-сервиз на ул."М-р Кавалджиев" под колелото на стадиона.Доволен съм работят много качествено.
Стара Загора е БЕРОЕ!
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Чичката там е скъпар. 2-3 пъти съм бил при него и не съм останал с добри впечатления.VesMil написа:Аз ходя от много време на магазина-сервиз на ул."М-р Кавалджиев" под колелото на стадиона.Доволен съм работят много качествено.
Аз ще препоръчам един пич, Серго се казва, голям профисионалист и изключително точен тип. Ателието му се намира на горе-долу тук:
Иначе има под телевизионния сервиз едно веломагазин/сервиз, но не знам вече кой го поддържа, преди 7-8 години щях да ти го препоръчам, но сега просто не знам кой работи там. Друг сервиз има на Столетов и Раковски, но там отивай само в краен случай.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
На христо ботев преди автогъдел магазина има чичка който с това се занимава.
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Ако имаш излишни пари , отиди до 7-мо . Правил съм си колелото в сервиза на Столетов под Езиковата и при чичката до 7-мо и съм много по-доволен от него :0
- Princo
- Старо куче медалист

Както по-горе се каза - Серго ! 
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Da Edd, картинката ти не бачи. Някой да опише къде да търся Серго. Също така не мога да си представя колко точно краен требе да е този случай, за да отида на Столетов и Раковски. Тея там са кръгли идиоти. Засега съм събрал най-много гласове за Серго и магазина под обращалото на стадиона.
Някой да ме упъти към Серго.
- The enD
- Старо куче медалист

Аз ходя при Звезди. Главният им магазин е до ТВ сервиза, но ремонтират в друг, няколко метра след Боруй, вижда се една табела.
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Sorry, не съм наясно как работи линкването на bgmaps, качих картинката на сигурен хостинг.SniperBeta написа:Da Edd, картинката ти не бачи. Някой да опише къде да търся Серго. Също така не мога да си представя колко точно краен требе да е този случай, за да отида на Столетов и Раковски. Тея там са кръгли идиоти. Засега съм събрал най-много гласове за Серго и магазина под обращалото на стадиона.
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Благодаря, ще отида да видя утре.
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Ходих при Серго, човека се оказа много коректен и не ми гледаше джоба. Каза ми какво може и какво няма смисъл да се оправя по колелото и след като направихме бегла сметка се оказа, че ще е по-евтино да си купя ново колело отколкото да оправям моето. Като цяло за градски mountain bike ме насочи към Drag велосипедите. Като по-изчистени и без глупости по тях, какъвто всъщност е моя.

Някой има ли този или подобен велосипед от тази серия да сподели мнение?

Някой има ли този или подобен велосипед от тази серия да сподели мнение?
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Препоръчал ти е може би най-добрия градски велосипед от ниския ценови клас. Ако разполагаш с по-голям бюджет, горещо ти препоръчвам Drag Ontario. Sprint Apolon също не е за пренебрегване. Но все пак Hacker-a си остава най-удачният вариант, ако го ползваш само за градско каране и не си особено претенциозен. И имай предвид, че Драг ползват само качествени части при сглобката, за разлика от 90% от велосипедите на пазара. 
Иначе http://screambikes.eu/ е официалният електронен магазин на Drag.
Иначе http://screambikes.eu/ е официалният електронен магазин на Drag.
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Хмм, Онтариото изглежда добре, но наистина не ми се дават толкова пари за колело. А тези модели, дето като седниш и се чувстваш като в Харли нещо не ме радват. Аполона изглежда добре, по-евтин е, но съм карал няколко различни Sprint-а и нито един от тях не ми хареса. Аполона не съм го карал, може би той е по-различен. Хакера доста ми хареса с пълната си изчистеност и цена. Все още не съм го разтъпквал, може тогава и да не ми хареса, но на пръв поглед съм се спрял на него.
Мислиш ли, че два пъти по-скъпия Аполон си оправдава цената?
Мислиш ли, че два пъти по-скъпия Аполон си оправдава цената?
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Ами Аполонът има качествена окомплектовка, но пак е от ниския ценови клас. То е за начинаещи байкъри и позволява ъпгрейд на частите за по-сериозно каране. Ако не обичаш да караш в пресечена местност и по камънаци, определено не е за теб. В смисъл, пак ще ти върши работа, но за градско каране важи следният принцип - колкото по-просто, толкова по-добре. А пък май и ти търсиш нещо изчистено, така че Хакерът е най-подходящият вариант за теб. Няма смисъл да даваш излишни пари за нещо, което няма да ползваш. Все едно да си вземеш Land Rover за града
А за удобството - това е най-важното все пак, най-добре е да пробваш дали ти харесва, преди да купиш. А щом няма да го взимаш от Метро/Практикер/магазина на Столетов, тогава може да бъдеш сигурен, че окомплектовката няма да е най-евтината (боклучава и китайска) такава и няма да имаш сериозни проблеми с велосипеда. :
А за удобството - това е най-важното все пак, най-добре е да пробваш дали ти харесва, преди да купиш. А щом няма да го взимаш от Метро/Практикер/магазина на Столетов, тогава може да бъдеш сигурен, че окомплектовката няма да е най-евтината (боклучава и китайска) такава и няма да имаш сериозни проблеми с велосипеда. :
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Най-големия минус на Хакера са скоростите му. Супер неудобни са и като цяло въобще не ги харесвам. Имаш ли представа дали само копчетата могат лесно да се сменят или требе да се разглабя цялата скоростна система? Искам да си сложа цъкалките от сегашния ми байк и да махна тия въртящи се безумия.
Също така ако можеш да ми отговориш в следващия ценови клас ако реша все пак да си взема нещо по-скъпо, кое е най-добре: Drag Ontario, Drag Grizzly или Sprint Apollon ? Засега симпатийте ми клонят най-вече към Гризлито май, ама не съм експерт, тей че може да греша.
Също така ако можеш да ми отговориш в следващия ценови клас ако реша все пак да си взема нещо по-скъпо, кое е най-добре: Drag Ontario, Drag Grizzly или Sprint Apollon ? Засега симпатийте ми клонят най-вече към Гризлито май, ама не съм експерт, тей че може да греша.