IE проблем

Задавайте Вашите въпроси, относно софтуера който вече имате инсталиран на компютъра си и имате проблеми с него или как сте разрешили даден проблем.
Публикувай отговор
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

IE проблем

Мнение от nasenceto »

В Zamunda и Аrena скрола нагоре надолу по страницата е кошмарен. Направо те заболяват очите. Пробвах със и без Smooth Scrolling - все същата. Предполагам е гадните флашове на рекламите. В други сайтове нямам такъв проблем. Как да си оптимизирам браузера, така че да се пооправи тая гадост. Случва се отскоро в интерес на истината, ама адски дразни. Не ми се качва пак мозилата, както бях едно време.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: IE проблем

Мнение от sawo »

Инсталираш firefox, слагаш adblock plus разширението и си свиркаш :)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Знам. Преди да изкарат IE8 бях с Firefox и с тоя addon, ама викам ако някой знае лек за IE-то..., че всеки допълнителен софт различен от стандартния ми идва повече като занимавка.
scre
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от scre »

вадиш кабела на компа докат е включен и после го пускаш, излиза ти прозорец на WIN7 за repair,даваш му да поправя грешки ако намери и би тряло да стане,аз таи ги лекувам експлорърите на 7-цата :mrgreen:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

scre написа:вадиш кабела на компа докат е включен и после го пускаш, излиза ти прозорец на WIN7 за repair,даваш му да поправя грешки ако намери и би тряло да стане,аз таи ги лекувам експлорърите на 7-цата :mrgreen:
Така може да го разболееш много повече, отколкото да излекуваш нещо :) Ако искаш да извадиш този екран, просто натисни F8 точно когато започне да зарежда windows.
scre
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от scre »

sawo написа:
scre написа:вадиш кабела на компа докат е включен и после го пускаш, излиза ти прозорец на WIN7 за repair,даваш му да поправя грешки ако намери и би тряло да стане,аз таи ги лекувам експлорърите на 7-цата :mrgreen:
Така може да го разболееш много повече, отколкото да излекуваш нещо :) Ако искаш да извадиш този екран, просто натисни F8 точно когато започне да зарежда windows.
то тфа да не е кат win боза XP :mrgreen: при седмицата няма такива родилни болки :mrgreen:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Каквото ще да е, абсолютно не е правилно да спираш компютъра от тока, докато работи. Работя със сървърната версия базирана на 7 ядрото и пак не си позволявам да го правя - регистри, файлове и всякаква друга информация, която се ползва в реално време може да се повреди. Другия проблем е, че чисто хардуерно за компютъра не е никак полезно да го спираш така.
Аватар
vnmilen
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от vnmilen »

Като го гасиш така, после може и да тичаш за програмата Spin Rite Bootable (писах за нея в тема в този раздел), за да си оправяш ХАРДА :D
Инфомационен портал за Новини, Снимки, Флаш игри, Вицове, Клипове и много други:
http://www.designbordeaux.com/bg/

Изображение
Публикувай отговор