Отскоро е в търговската мрежа и е почти неоткриваемо. Обиколих кварталните магазини и никъде не успях да го намеря. Ако някой има сигурна информация, къде го продават, да казва
Къде продават прясно мляко Боженци
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Къде продават прясно мляко Боженци
Някой да е засичал по магазините прясно мляко на Боженци? Наскоро пих и страшно много ми хареса, но не успях да разбера откъде е закупено. Кутията му беше бяла картонена със зелена рамка и капачка отгоре.
Отскоро е в търговската мрежа и е почти неоткриваемо. Обиколих кварталните магазини и никъде не успях да го намеря. Ако някой има сигурна информация, къде го продават, да казва
)
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Re: Къде продават прясно мляко Боженци
Не знам за Боженци, аз ти препоръчвам Конуш или Ханско. И двете са достатъчно добри според мен.
- BazilVenceslas
- Потребител

И двете са с достатъчно овкусители и консерванти, за това са толкова вкусни.
От млекомата на пазара е истинско краве мляко - същото каквото съм пил на село от на комшиите кравата! Още повече, че се развали на третия ден, а може би на втория към края, а ханско(гавра с нашата прекрасна история) и другите побратими боклуци, се развалят на 5-тия ден ...... Правете си сметката, какъв боклук искате да пиете. Аз редовно си копувах от гореспоменатите, но се преродих със селско мляко от автомата.
От млекомата на пазара е истинско краве мляко - същото каквото съм пил на село от на комшиите кравата! Още повече, че се развали на третия ден, а може би на втория към края, а ханско(гавра с нашата прекрасна история) и другите побратими боклуци, се развалят на 5-тия ден ...... Правете си сметката, какъв боклук искате да пиете. Аз редовно си копувах от гореспоменатите, но се преродих със селско мляко от автомата.
Последно промяна от BazilVenceslas на Сря Юли 21, 2010 16:38 pm, променено общо 1 път.
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Реално погледнато всичко що се продава в хранителните магазини съдържа поне 6 опасни за здравето химикала.
Къде е това мляко, за което говориш?
Къде е това мляко, за което говориш?
- BazilVenceslas
- Потребител

Готов съм да ти помогна, приятелю!!!!
Виж картата. Напира се отстрани на един дълъг китайски магазин. По самата пазарска улица от южната страна, има табела с една крава. Аааа сетих се, също продават и едни дюнери, но не е "Аладина" от от другата му страна!
Цена: 1лв. за литър + 0,10ст. за бутилка.
Шишетата са много хубави и имат яки капачки и могат да се използват за нещо друго - всеки според нуждите.
Съветвам те де отиваш в най-големия пек, защото тогава няма пенсионери и народ.
Виж картата. Напира се отстрани на един дълъг китайски магазин. По самата пазарска улица от южната страна, има табела с една крава. Аааа сетих се, също продават и едни дюнери, но не е "Аладина" от от другата му страна!
Цена: 1лв. за литър + 0,10ст. за бутилка.
Шишетата са много хубави и имат яки капачки и могат да се използват за нещо друго - всеки според нуждите.
Съветвам те де отиваш в най-големия пек, защото тогава няма пенсионери и народ.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Тя цената дори е по-ниска отколкото на горепосочените млека. Ще го пробвам тия дни, мерси 
- BazilVenceslas
- Потребител

Няма проблеми, да си жив и здрав.
Но, имай предвид, че млякото се изчерпва бързо и в по ранните часове и гигантски опашки!
Айде, и пиши твоя отзив

Но, имай предвид, че млякото се изчерпва бързо и в по ранните часове и гигантски опашки!
Айде, и пиши твоя отзив
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Взех си 2 бутилки наистина е много добро. При това едното остана 3 дни в хладилника и не се развали!
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Ако е в найлонови бутилки ще се развали много по-бързо отколкото ако е в стъклени. Машината в какво го дава?
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Ако е в стъклени бутилки ще е много по-скъпо. Машината ги дава в пластмасови, но са добре запечатани и щом в хладилника издържа 3 дни, от това какво повече ти трябва?
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Да си ги пресипеш в буркани и да издържат повече? Също така да не се вмирише на пластмаса?
Пробвах до днес млякото - наистина е много добро!
Пробвах до днес млякото - наистина е много добро!
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Абе някои има ли някакви наблюдения как върви качеството на храните ? Тези млека, кашкавали, меса, сирена 
"There is no 'patch' for stupidity."