Абе вече няколко пъти телефона ми сам мистириозно ми звъни, а като погледна пише "No Number". Дмек нито скрит номер, нито непознат номер. Просто няма номер
Това от software-а ли е?
Аз на скрити номера не вдигам. Нека да си звънят колкото си искат. А сега по темата, да звънят ти със скрит номер и разбира се от оператора няма да ти кажат кои ти е звънял, но можеш да подадеш жалба за тормоз и те ще го предупредят да не ти звъни. Номерата не ги дават за да няма саморазправа.
sawo написа:На простата ми служебна нокия така ми излизат някои скрити номера няма нищо софтуерно.
проблема се казва "Nokia"
извинявам се за спам-а в темата.После ще си го изтрия.
За мен последния добър телефон на нокия е 1208 този с фенерчето:)))
Принципно съм съгласен с поста ти, но моя служебен е точно такава Нокия 1208 и пак излиза така. Според мен е без значение дали пише няма номер или скрит номер
admin написа:Аз на скрити номера не вдигам. Нека да си звънят колкото си искат. А сега по темата, да звънят ти със скрит номер и разбира се от оператора няма да ти кажат кои ти е звънял, но можеш да подадеш жалба за тормоз и те ще го предупредят да не ти звъни. Номерата не ги дават за да няма саморазправа.
А не, то се случи само няколко пъти и затова помислих, че е от software-а. Досега не бях виждал да пише "няма номер", а само "непознат номер".