Здравейте !
Искам да попитам за екстрасенската Момера Пенчева . Дали още работи и как става приема при нея ?
Търсих телефон но не намерих никъде
Какво мислите за нея дали найстина помага . Искам да заведа 6 год. дъщеря при нея.
И ако знаете пък някой друг добър лечител и дори баба баячка моля споделете
Лечители
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Лечители
Честно казано не знам дали работи вече, до военното окръжие малко по нагоре беше къщата в която приемаше. Имаше страхотен двор, ходихме преди години с една приятелка с количката там да пием кафенце на барчето и имаше тогава разни хора които чакаха. Не знам какъв е проблема при вас, но аз съм малко скептично настроен към тези лечители, баячки, "магове" и т.н. Ако сте от Стара Загора се разхгодете и вижте, после пишете, ако не сте утре мога да мина до там да проверя то ми е близко до работата и ако не е много горещо нп.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
stoianka
- Новак

Re: Лечители
Ще съм много благодарна ако проверите дали работи и дали има някой номер на който да мога да се обадя !
Ми дъщерями е с автоимунно заболяване и искам да пробвам и с нетрадиционната медицина може пък да и помогне някой лечител
Ми дъщерями е с автоимунно заболяване и искам да пробвам и с нетрадиционната медицина може пък да и помогне някой лечител
Истината е някъде там...