Visa Electron ?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Visa Electron ?

Мнение от Nirvana »

Някой може ли да ме светне къде мога да си изкарам безплатно виза електрон без месечна такса, изобщо поддръжка да не се плаща към банката?
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
chocho_stz
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Re: Visa Electron ?

Мнение от chocho_stz »

Аз си изкарах точно такава карта без такси от Pro Credit Bank,казаха ми че няма такси до 24годишна възраст ако имаш 24 няма да стане :) Картата си я извадих без пари :> 8)
Counter-Strike 1.5
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Ами аз все пак ще питам де, може и да измислим нещо с консултантките :P
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
RauL's FaN
_KICKBOXER_
Обратна връзка:

Мнение от RauL's FaN »

В Райфайзен пак няма такса, но не знам дали е за възраст
Аватар
AquiLA^
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от AquiLA^ »

paco
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от paco »

има 2 вида едната е дебитна другата е кредитна ,кредитната навсякаде има такси, а дебитната няма,моята е дебитна, и я ползвам за плащане в интернет (няма такси) от уникредит булбанк е
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Аз съм с кредитната карта на виза от пиб, таксата и е 20 евро на година.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

От ДСК съм най-доволен - 10лв се дават първоначално, но те се внасят в картата и може да ги правиш каквото си искаш. Таксата е някакви стотинки, нищо съществено но онлайн обслужването е на доста добро ниво.
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Направих си карта виза в Райфайзен - БЕЗПЛАТНО е !
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Самото издаване може да е безплатно, ама ако ти дерат кожата с месечни/годишни такси за обслужване или допълнителни такси при операции с картата, изобщо не е изгодно. Внимателно гледайте тарифите на банката ви, за да не останете после изненадани, като ви липсват парички от сметката ;)
Аз имам Виза Електрон на ПИБ - издадоха ми я безплатно, няма такси за обслужване, нито за плащане чрез ПОС терминал в търговски обект, при операции с paypal също не ми взима парички. На всичкото отгоре в края на месеца ти добавят към сметката 0,2% от наличната сума в картата - може да е незначителна сума, но все пак винаги си на плюс :)
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

Da Edd написа:Самото издаване може да е безплатно, ама ако ти дерат кожата с месечни/годишни такси за обслужване или допълнителни такси при операции с картата, изобщо не е изгодно. Внимателно гледайте тарифите на банката ви, за да не останете после изненадани, като ви липсват парички от сметката ;)
Аз имам Виза Електрон на ПИБ - издадоха ми я безплатно, няма такси за обслужване, нито за плащане чрез ПОС терминал в търговски обект, при операции с paypal също не ми взима парички. На всичкото отгоре в края на месеца ти добавят към сметката 0,2% от наличната сума в картата - може да е незначителна сума, но все пак винаги си на плюс :)
Това за 0,2% вярно ли е, не съм забелязал изобщо? То аз не държа много пари вътре де, само като ми трябва да купя нещо си внасям колкото трябва и остават по един два долара някой път, може и за това да не се усеща разликата :)
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

За актуалния лихвен процент не съм сигурен, понеже съм го проверявал преди повече от година. Ако имаш 200 лв на 30-то число този месец, другия месец ще имаш между 20-40 стотинки. (зависи колко е лихвения процент).
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Ето линк към офертите на Райфайзен:
http://rbb.bg/bg-BG/about/06_tariff/ind ... ter%203/1/
Публикувай отговор