Галерия Стара Загора Мол
- HoCuS
- Потребител

- Обратна връзка:
Re: Галерия Стара Загора Мол
Те вече търся купувач на Мола тъй като нещо смеките излезнаха криви, има над 5 прекратени договора за наем. Вторият елемент е че сега всичко е в Ликвидация или големи намаления и при едно откриване този месец желанията ефект от оборот ще пропадне.
Както казал оня "Ние к'ва я мислехме, тя к'ва стана"
Както казал оня "Ние к'ва я мислехме, тя к'ва стана"
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Don't drive and drink!!!
- Junk`sMath
- Новак

- Обратна връзка:
- HoCuS
- Потребител

- Обратна връзка:
За съжаление колкото и да не искам да съм песимист, все повече мои подобни прогнози се оказват такива.Junk`sMath написа:точно щ ее Галерия - влизаш зяпаш излизаш
Давам следният пример тъй като всеки подобен проект от такъв мащаб е предшестван от доста консултантски агенции и маркетингови проучвания, забелязвам, че огромна част от проучванията които правят за даден инвеститор са "Стъкмистики". Според мен е пагубна такава инвестиция на общия икономически фон.
Park Mall се чудят как да вкарат хората вътре, а от там нататък как да накарат хората да купуват. Пикадили са с постоянно работеща една каса. City Mall не знам кои марки ще го напълнят. Galleria и те вече се чудят кого да сложат, че барем да не изглежда празен при откриването. Факт е че разрушиха цех за производство за да изградят търговски площи за Galleria. След като го отворят пак ще дойдат от околните населени места продавачки за 500-600 лева и това е. Най-тъпото е че всички молове се опитват да се напълнят с чуждестранни марки.
Предлагам закон всеки мол да е задължен да отдава 40 процента от площта си на Български марки на мега преференциални цени. Тогава ще подкрепя моловете.
П.С. Днес в Парк Мол в некав си HYZ май Outlet нещо си ми искаха за преоценени, намалени и още си намалени дънки. С всичките намаления де крайна цена 301 лв за едни дънки, дето марката беше мноооого измислена. Попитах продавач консултантката, какво е толкова специалното на дънките, че цената е такава, тя ме изгледа супер нагло и нищо не отговори.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Don't drive and drink!!!
- Junk`sMath
- Новак

- Обратна връзка:
високи наеми и некомпетентни продавачи и продавачки дето не са конслултанти ами само продавачи
:D събирани от цялата околия .... оня ден излезнали от градините и влезнали в мола .... яку
- Zac
- Старо куче медалист

Нека има молове и магазини, повече магазини - повече конкуренция по-ниски цени. Аз лично постоянно си намирам яки нещица(примерно тениска за 9лв. по-мой вкус
) из мола дето са в намаление. Просто иска гледане
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Аз като гледам как затварят кипенцата в единия мол, нищо чудно този въобще да не го отворят
Единственото му предимство за сега е че се намира в града и може да се спуснеш до него даже и пеша от близките райони.
"There is no 'patch' for stupidity."
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
ВСЯКА една форма на протекционизъм е вредна за икономиката на една страна! Хора, мислете глобално, такъв вид ограничения и рестрикции ще имат краткотраен положителен ефект за бг производителите, но цялостно ще навреди на бизнеса тук. Историческо погледнато, човечеството нямаше да преживее Голямата депресия (или поне не толкова тежко), ако не се водеше политика на протекционизъм от големите икономики в света.HoCuS написа: Предлагам закон всеки мол да е задължен да отдава 40 процента от площта си на Български марки на мега преференциални цени. Тогава ще подкрепя моловете.
Прав си за откраднатите милиарди през т.н. преход. Прав си и че повечето молове се изградени и се изграждат със съмнителен капитал. Ама само не разбрах какво очакваш да направим? Да бойкотираме строежите им? Или...? Изясни ми, моля те. Много ясно, че по-добре да се налеят откраднатите пари в производство и нови технологии вместо в бетон (независимо в каква форма-дали като мол или хотели по морето). Ама не можеш да отречеш и че е по-добре 2-3 мола, отколкото един ЦУМ (оп-грешка МОЛ ЦЕНТЪР) с боклучави стоки с 400% надценка. От чистата конкуренцията по-хубаво нещо няма.hick написа: А колкото до това,да не ги питаме,отде имат тези милиони,прав си,не е наша работа!Те са най-честните хора,как изобщо може да ни хрумне,да ги наричаме долни крадци?Нищо,че имаше криминална приватизация,нищо,че се откраднаха милиарди от кредитните милионери,нищо,че и сега се краде по много от европейските програми...!Нищо работа,нали ще си имаме МОЛ като бункер,с безброй работни места на минимална заплата,и прескъпи стоки,които отново ще са достъпни само за подобни крадци!Така ще е!
- sancho pansa
- Начинаещ

Аз пък предлагам най-накрая тва продажно, долно и страхливо племе, да вземе да се опомни, че времето си минава, пък ний все в криза си живеем, пък мутрите, чалгарите, комунягите и всяка долна гад се наживя през тва време. Та викам, да земем най-накрая нещата малко в свои ръце, че да почувстват и те гръцка жега. Пък се хващам на бас, че с "яденето иде апетита" и като видиме, че кат счупим две, три тъпи гъдулки, другите си озаптяват малко коня, ще вземем да го правим периодично и ще заживеем най-после като хора!
- Junk`sMath
- Новак

- Обратна връзка:
надали такъв вид бунтарско поведение в национален мащаб ще тръгне точно от стз
.... би било по реалистично да тръгне от по-големите ни градове 
- Junk`sMath
- Новак

- Обратна връзка:
-
andrei79
- Новак

само където не е уточнено през коя година ще еJunk`sMath написа:11 ноември ще е отварянето
- slimarkov
- Старо куче медалист

Не се притеснявайте за компании влагащи стотици милиони на проект.
Ще излезем от кризата и проектите ще започнат да никнат отново като гъби.
Помнете ми думата!
Помнете ми думата!
- Junk`sMath
- Новак

- Обратна връзка:
да само дето бил обявен за продаване за 5 млн. и 5 разтрогнати договора за сега с фирми отказали се предсрочно
-
andrei79
- Новак

slimarkov написа:Не се притеснявайте за компании влагащи стотици милиони на проект.
Помнете ми думата!
докато излезем от кризата тия компании ще са фалирали
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
Мол ще има бе, споко. Но к`во ще го правите този мол? Ще се хвалите, или ще купувате от него?