Премахване на изоставена кола

Форум за всякакви дискусии свързани с МПС
Публикувай отговор
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Премахване на изоставена кола

Мнение от The enD »

Към кой да се обърна за една изоставена кола пред магазина ни? Не ми се занимава с часове в някое подотление. Просто искам да им кажа за колата, къде се намира и от колко време седи там... сигурно стана година, а мястото може да се използва по-пълноценно.
Аватар
BazilVenceslas
Потребител
Потребител

Re: Премахване на изоставена кола

Мнение от BazilVenceslas »

Звънни на "паякът" и те ще остант довол, както и ти. Не им казвай, че е изоставена, защото може и да не я дигнат. Ами кажи, че пречи не движението или нещо такова.... :angry: :mrgreen:
Аватар
SniperBeta
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SniperBeta »

Ще я вдигнат в случай, че не са заети с играене на карти и като по чудо не ти посикат 50лв за това, че ги безпокоиш да си вършат работата. :angry:
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

хмм не мисля така. Напоследък доста коли вдигат. Ако е паркирана на пътя и неправилно 100% ще я вдигнат ако им се обадиш.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
SniperBeta
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SniperBeta »

Не е точно така. Имам роднини на морето и една кола беше спряла баш пред гаража ни. Обадих се на паяка и той почти ми каза да си гледам работата и ще вдигат тея коли, които те решат. На следващия ден колата продължаваше да е там и реших да не им се обаждам, а да отида до леговището им. И какво да видя - седнали трима чичка и двама полицаи на масата и си сръбват и си играят карти съвсем неебателно. Викам им тей и тей за колата и едното ченге ми вика "нарежи му гумите и няма повече да спре там". Аз му казвам "Ми нали като му нарежа гумите ПАК ще стои там даже още по-дълго?" и накрая шофьора на паяка ми казва "ми дай 50лв и ще ти я вдигнем".
Ебати племето, ебати нацията. Аз да им дам 50лв ТЕ да си свършат работата. Надявам се паяка в Стара Загора да е ъъъ не-толкова-алчен, нищо не ти пречи да пробваш. Дано нямаш моя късмет.
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

Паркирана си е правилно и не знам да нарушава някакви права, да пречи на движението с размерите си и т.н. Но седи там с месеци, с една спаднала гума, а вътре пълна с резервни гуми догоре освен шофьорската седалка. Нищо против да я изоставя ама да не е точно на пазара, пред киното. Който минава от там да види... един голф.
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Щом е паркирана правилно единственото нещо което може да направите е да потърсите собствениците по един или друг начин. Но колата паяка в такъв случай няма да я вдигне.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

МОИТЕ ОБЯВИ
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

В София вече почнаха малко по малко да събират изоставените коли, но там си е ужас в сравнение с тук.
Иначе премахването на старите брички е работа на общината, така че звънни им на телефонната централа (042/614 614 ), те да те насочат към правилния отдел.
Ако е в движение с платени такси, данъци и ГО, нищо не може да се направи обаче.
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Какво е развитието на случая? Днес вдигнаха една кола в близост до блока ми.
IMG_4828.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Това обаче не са тези хора които вдигат колите в града "паяка" . А един чичка който явно ги изкупува и ги вдига. И пред работа вдигнаха една такава кола явно са я купили за някакви смешни пари от собствениците им и ги оттърват.

МОИТЕ ОБЯВИ
alantion
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от alantion »

Темата е доста стара ,но сега като попрочетох ,реших и аз да дам малко инфо .
Към Общински съвет има служба ,която се занимава с издирване на коли ,които не са минали технически преглед през последните 2 години (независимо ,че са с поставени регистрационни номера по образец). Освен това действат и по сигнал. Поставят на стъклото жълта лепенка ,в която описват предупреждението си . (завеждат колата в техен списък с датата на събитието и след това се ВРЪЩАТ да проверят как са се развили събитията).Правят справки в кат ,по рег.номер.По спомен ,мисля че тази служба се намира в Общинската зграда на 4 -я етаж...
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Само пред блока има 3 коли за махане.Зад блока същата работа.Само събират боклуци покрай тях.Собствениците нехаят.
Popopopopo
Публикувай отговор