Най-кратък и безопасен път до Добрич

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Най-кратък и безопасен път до Добрич

Мнение от Nirvana »

Колеги,
ще ми се наложи в петък да пътувам до Добрич по работа, но не ми е ясно точно от къде да мина. Единствено искам да има хубава настилка и да не се заобикаля много. Ако някой е наясно как е пътната настилка моля да удари едно рамо. Ето и какво ми изкара BGMaps, но не мисля, че е много добър избор: http://www.bgmaps.com/routing.aspx?sid= ... 0%B8%D1%87

Мерси предварително!!!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Най-кратък и безопасен път до Добрич

Мнение от realprofesora »

Никви кратки пътища .Караш само по ЦАРСКИТЕ.Послушай ме ,много съм патил от кратки пътища.от 85та съм шофер D+E.
Маршрута е Стара Загора -Сливен -Шумен -Добрич.Кво толко неясно има ??? И кво се плашиш .Земи си напитки.Зареди си гориво.Включи си климатика ,няква готина музика и газ до Добрич.Ако искаш да те закарам аз-няма проблем.
Popopopopo
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Аз сега се пребирам от Варна, но предния ден бяхме в Добрич. Минахме през Карнобат, Айтос, Дългопол, Провадия после по магистралата до Варна и малко преди Варна слезнахме от магистралата и поехме към Аксаково и от там към Добрич. Ние тръгнахме в 4 часа сутринта и престигнахме в Добрич към 9 часа сутринта.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

admin написа:Аз сега се пребирам от Варна, но предния ден бяхме в Добрич. Минахме през Карнобат, Айтос, Дългопол, Провадия после по магистралата до Варна и малко преди Варна слезнахме от магистралата и поехме към Аксаково и от там към Добрич. Ние тръгнахме в 4 часа сутринта и престигнахме в Добрич към 9 часа сутринта.
Покрай летището на Варна ли минахте ?
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

admin написа:Аз сега се пребирам от Варна, но предния ден бяхме в Добрич. Минахме през Карнобат, Айтос, Дългопол, Провадия после по магистралата до Варна и малко преди Варна слезнахме от магистралата и поехме към Аксаково и от там към Добрич. Ние тръгнахме в 4 часа сутринта и престигнахме в Добрич към 9 часа сутринта.
Този път е най-добрият за лятото. Настилката на Айтоският проход е на 2-3 години, но дупките са почнали да зейват на места заради тировете, минаващи оттам. Има един участък с тесен път, но безпроблемно се разминаваш с камионите, само трябва да взимаш по-бавно и внимателно завоите.
През морето (покрай Слънчев бряг) е хубав пътят, но е натоварено и опасно.
Чувал съм, че маршрутът на професора също е добър, но доста се удължава пътят, затова и не съм минавал оттам.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

@Nirvana: Нямам идея, непознавам Варна, но не се влиза във Варна. Малко преди Варна има отбивка.

Да наистена има тесен участък от пътя които е малко разбит. Има тук таме някои камион по тесния участък, но се разминаваш без проблеми. Те обикновенно камионите карат с едната гума в банкета ... което разбива и пътя де.

Не че се хваля, но предния път с колегата като ходихме до Варна през същия път беше за 2 часа и 20 мин. :mrgreen:
Стара Загора - Варна : 2 часа и 20 минути. Разбира се ние тръгваме около 3, 4 сутринта за да може около 9 да сме във Варна.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Matrix_man
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Matrix_man »

В нашата фирма, често се пътува до Добрич, от всички маршрути, "най-избирания" е:
- Ст.Загора-Тулово-Мъглиж-Гурково-Търново-Търговище-Шумен-Аксаково-Добрич
Не е най-прекия маршрут, НО... единствените лошо участъци са Тулово-Мъглиж около 2км... и малко Варненската магистрала... Само за информация, една вечер се прибирах от Враца и реших да съкратя пътя през Мрездра-Синьо Бърдо-Роман-Златна Панега-Севлиево-Стара Загора.... е в сравнене маршртута: Враца-Ботевград-София-Пловдив-Стара Загора, съкратих ЦЕЛИ 50 КМ.... и пътувах с ЦЕЛИ 90 мин. повече.... втори път тази грешка няма да я правя... "Царския път е бързия път"... Ти си решаваш от къде да минеш :cheers: ....
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Matrix_man написа:В нашата фирма, често се пътува до Добрич, от всички маршрути, "най-избирания" е:
- Ст.Загора-Тулово-Мъглиж-Гурково-Търново-Търговище-Шумен-Аксаково-Добрич
Точно оттам минах и грешка нямаше! Утре сутрин пак заминавам натам и ще повторя маршрута. Много благодаря за информацията, помогнахте мъжката! :)
Публикувай отговор