A алерголог в Стз?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

A алерголог в Стз?

Мнение от Zac »

Кой къде е ходил... аз до сега не съм виждал изобщо? А ми притрябва .. :)
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: A алерголог в Стз?

Мнение от Da Edd »

В Пловдив се правят тестове за всички видове алергии, но изискването е да се провеждат през пролетта, за да бъдат възможно най-точни резултатите. Не знам тук как е положението, но със сигурност никой не може да ти направи такова изследване (поне допреди 2 години я нямаше техниката). Ще разпитам и ще ти дам повече информация.
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

Преди две седмици ходих при една жена - казват, че е най-добрата в града. Млада е, около 40 годишна, но добре поддържана (не, че има значение :lol: ).Та кабинета й се намира 1-та пресечка в дясно след кръстовището на Христо Ботев и Руски, караш 20-на метра надолу и то има табелки, пада се в ляво кабинета (дано някой да ме е разбрал от тъпите ми обяснения 8O ). Та тя каза, че тестовете се правят по принцип октомври месец, тогава най-точно може да се разбере от какво си алергичен. Изписа ми едни хапчета и както цялото ми тяло беше в някви обриви, сега съм абсолютно изчистен и съм много доволен от нея, като отида октомври ще разбера и от какво съм бил алергичен. Препоръчвам я лекарката, добра е!
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Другият алерголог в Ст. Загора е д-р Яковлиев.
Тестовете се правят от септември или октомври до март/април (преди да цъфнат дърветата). При тестовете се ползват реактиви за различните алергии, но брат ми си направи преди години такъв тест именно в Пловдив, защото там имаха доста повече възможности.
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

Мерси на всички. Като цяло имам по-спецефичен проблем и имам нужда от тест на кожата. Ще ги посетя по-горе споменатите и ще видим какво ще стане.
Аватар
dushanov
Потребител
Потребител

Мнение от dushanov »

Темата е старичка, но някой може ли да ми каже къде в Плд се правят тези изследвания. Чувам от тук от там, че след Сф, в Плд са най-добрите. Координати... нещо?
GSM: 0896891102
Публикувай отговор