Активиране на Bluetooth на лаптоп
- Nirvana
- Старо куче медалист
Активиране на Bluetooth на лаптоп
Искам да активирам блутуут-а на лаптопа ми ASUS M51VP, но не видях откъде става. Идеята е през ActiveSync на компа или през блутуут-а да си пусна нет на телефона HP iPaq 914, за да мога да му update-на windows-a. Ако някой може да удари едно рамо ще съм благодарен.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Активиране на Bluetooth на лаптоп
Трябва да имаш копче за пускане на wifi-то и след това става от драйверите. Те са комбинирани т.е. има меню което оказва кое от двете да е включено, уарлеса или блутута или и двете заедно.
"There is no 'patch' for stupidity."
- Nirvana
- Старо куче медалист
Имам копче само за wi-fi on/off. Търсих в Tray иконките, но също няма нищо.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- AquiLA^
- Старо куче медалист
На моя лаптоп (toshiba) се включват от едно и също копче. И при мен на копчето има картинка само на wi-fi-то. Скоро си преинсталирах windows-a и при опит да си пратя песен на телефона не ми намираше телефона. Пробвай да си качиш windows-ския софтуер и да видиш дали няма да се оправи. Bluetooth Monitor се казва ако не се лъжа. Успех.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Windows-a доколкото знам може да се ъпдейтне само при връзка чрез кабел. Иначе виж func бутона + още някакво копче, ако нямаш отделен бутон.
- Matrix_man
- Потребител
- Обратна връзка:
Сигурен ли си,че имаш Bluetooth на лаптопа... Виж в Device Menagera дали имаш устройство... Или поне лепенките на лаптопа, няма начин да не е написан модела на Bluetooth-а, ако има такъв. Защото на сестрата уж трябваше да има, но в крайна сметка нямаше... Да не и при теб случая да е такъв. 

Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0
- Nirvana
- Старо куче медалист
Има си блутуут със сигурност. Няма проблем, ще се оправя някак си. Мерси много!