Бензиностанция Петрол
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
Бензиностанция Петрол
Здравейте.
Преди време имах проблем с един от работниците там който не искаше да зареди колата понеже зареждането било ниско а на него не му се навеждаше..
Вчера отивам на същия петрол (на изхода за кз) и казвам на момчето да напълни бутилката до горе.В нея имаше ориентировачно около 6-8 литра гас.Той я пълни докато почне дасе чуе един звук от пистолета.Поглеждам заредено е 42 литра.Бутилката е 40 литрова.Точно такъв случай имах и преди няколко месеца на същата бензиностанция.Зареждал съм на много бензиностанции, малки и големи.Абсолютно никога не е сабирала повече от 37 литра (когато е абсолютно празна)
Не знам къде е проблема..момчето на колонката каза не знам може да е от топлото ;D
Предния път като "заредих" такова голямо количесто гас в 40 литрова бутилка не минах с нея повече от когато зареждам по 37 литра..
Извода мисля че е ясен.
Преди време имах проблем с един от работниците там който не искаше да зареди колата понеже зареждането било ниско а на него не му се навеждаше..
Вчера отивам на същия петрол (на изхода за кз) и казвам на момчето да напълни бутилката до горе.В нея имаше ориентировачно около 6-8 литра гас.Той я пълни докато почне дасе чуе един звук от пистолета.Поглеждам заредено е 42 литра.Бутилката е 40 литрова.Точно такъв случай имах и преди няколко месеца на същата бензиностанция.Зареждал съм на много бензиностанции, малки и големи.Абсолютно никога не е сабирала повече от 37 литра (когато е абсолютно празна)
Не знам къде е проблема..момчето на колонката каза не знам може да е от топлото ;D
Предния път като "заредих" такова голямо количесто гас в 40 литрова бутилка не минах с нея повече от когато зареждам по 37 литра..
Извода мисля че е ясен.
-
niggaz_nature
- Старо куче медалист

Re: Бензиностанция Петрол
Може да направим една тема на коя бензиостанция ДА НЕ зареждаме .
Аз лично зареждам предимно от Шел и ОМВ , ОК.
Мога да допълня и аз една бензиостанция на която да не се зарежда . ENERGY до стадион БЕРОЕ . Ако на някой му е интересно ще напиша защо точно да не зареждате от там .
Аз лично зареждам предимно от Шел и ОМВ , ОК.
Мога да допълня и аз една бензиостанция на която да не се зарежда . ENERGY до стадион БЕРОЕ . Ако на някой му е интересно ще напиша защо точно да не зареждате от там .
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
МОИТЕ ОБЯВИ
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
не знам.. почетох малко че имало някаква котва в бутилката и ако се махне може да се зареди повече но е адски опастно...
Моята определено не е махната а и няма как на всички (абсолютно всички) други да мога да зареждам под 38 литра.. а на тази ...
Моята определено не е махната а и няма как на всички (абсолютно всички) други да мога да зареждам под 38 литра.. а на тази ...
- realprofesora
- Старо куче медалист

Навсякъде мамят .Аз зареждам газ на малкия Шел ,защото живея до него.Късмета е ,че и газта им я бива.Доволен съм и от ОК -тази на Ремиза,до новия Мол.
А тва дето ти е казал ,че може от топлото да ти е вкарал повече газ е парадоксално,защото от топлото газта се разширява и би трябвало да ти вкара по- малко количество.Но щом си минал пак толкова като за 37л.,значи чисто са те измамили.
А тва дето ти е казал ,че може от топлото да ти е вкарал повече газ е парадоксално,защото от топлото газта се разширява и би трябвало да ти вкара по- малко количество.Но щом си минал пак толкова като за 37л.,значи чисто са те измамили.
Popopopopo
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Малко преди въпросния Петрол има 99+ (само че в обратната посока), там съм зареждал 3-4 пъти и газта им е със сравнително добро качество.
Най-добрата газ, която зареждам, е на ЕКО на Ихтиман (магистралата посока София-Стара Загора), с нея постигам пълна мощност на двигателя и най-нисък разход (осезаемо). Забелязал съм, че налягането в газ-колонките там не пада по 10-11, а масово при другите бензиностанции е около 6 бара, което означава, че най-вероятно газта не е съвсем чиста. В Лукойл мамят яко, няколко пъти слагаха повече газ, отколкото събира бутилката и на всичкото отгоре даваше чудовищен разход, от Шел-а на Железник също съм се опарил и като цяло гледам да зареждам на ЕКО и ОПЕТ.
Най-добрата газ, която зареждам, е на ЕКО на Ихтиман (магистралата посока София-Стара Загора), с нея постигам пълна мощност на двигателя и най-нисък разход (осезаемо). Забелязал съм, че налягането в газ-колонките там не пада по 10-11, а масово при другите бензиностанции е около 6 бара, което означава, че най-вероятно газта не е съвсем чиста. В Лукойл мамят яко, няколко пъти слагаха повече газ, отколкото събира бутилката и на всичкото отгоре даваше чудовищен разход, от Шел-а на Железник също съм се опарил и като цяло гледам да зареждам на ЕКО и ОПЕТ.
- sheri
- Потребител

лично аз около 95% от зареждането ми само на бензин е на OMV, останалите 5% е на BM oil в севера, и нямам оплаквания от тази бензинджийници
От шел съм зареждал може би 1 или 2 пъти и някак си не съм особено доволен, от гледна точка на разхода...
От бензиностанция ЕНЕРЖИ (защото така им е името) до кръговото на стадиона да НЕ СТЕ ПОСМЕЛИ ДА ЗАРЕЖДАТЕ, най - малкото защото оня ден вечерта, сложихме 10 лв газ на 1 кола ( първото което каза момчето няма мощнотст, другото което е,че след като изгаси колата мирише на изгърмели пиратки)
+ 1 глас от мене за OMV
От шел съм зареждал може би 1 или 2 пъти и някак си не съм особено доволен, от гледна точка на разхода...
От бензиностанция ЕНЕРЖИ (защото така им е името) до кръговото на стадиона да НЕ СТЕ ПОСМЕЛИ ДА ЗАРЕЖДАТЕ, най - малкото защото оня ден вечерта, сложихме 10 лв газ на 1 кола ( първото което каза момчето няма мощнотст, другото което е,че след като изгаси колата мирише на изгърмели пиратки)
+ 1 глас от мене за OMV
-
niggaz_nature
- Старо куче медалист

sheri написа:лично аз около 95% от зареждането ми само на бензин е на OMV, останалите 5% е на BM oil в севера, и нямам оплаквания от тази бензинджийници
От бензиностанция ЕНЕРЖИ (защото така им е името) до кръговото на стадиона да НЕ СТЕ ПОСМЕЛИ ДА ЗАРЕЖДАТЕ, най - малкото защото оня ден вечерта, сложихме 10 лв газ на 1 кола ( първото което каза момчето няма мощнотст, другото което е,че след като изгаси колата мирише на изгърмели пиратки)![]()
+ 1 глас от мене за OMV
Имах малко работа и не можех да пиша . Но сега ще ги дооплюя тея бензиостанции ENERGY .
Баща ми зареждаше бензин от там и преди нямаше проблем. Джип а почна да прави проблеми . Както си върви изведнъж почна да губи мощност и направо спираше . Трябваше да го чакаме към 30 мин и като запали вече всичко си беше наред УЖ . След ходене по сервизи и т.н никакъв проблем не открихме и така към месец. След като зареди и другата кола от тази бензиостанция оп чудо направи аналогичен проблем . Пак загуба на мощност почти да гасне но vectra a не спираше за разлика от джип а . Както и да е след като не зарежда там вече проблем с разхода и работата на двете коли е нямало. Аз няколко пъти съм зареждал гас от там но разход не съм гледал. Но не смятам да зареждам и гас вече от там.
Вие си преценете дали ще зареждате повече бензин от там
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
МОИТЕ ОБЯВИ
МОИТЕ ОБЯВИ
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
От такива мизерни бензиностанции не зареждайте. Аз съм имал аналогичен проблем с бензиностанцията на обръщалото в Железник... Само OMV за бензин и това е.
- EXO
- Потребител

- Обратна връзка:
Аха .. това обяснява защо на няколко пъти вече като заминавам с ATV-то от Дъбрава нагоре и имам проблеми и захецва и забива мусура от време на време, губи мощност. Сега като се замисля аз винаги като излизам нагоре от там - зареждам точно от таз Енержи ли как е до кръговото ...niggaz_nature написа:sheri написа:лично аз около 95% от зареждането ми само на бензин е на OMV, останалите 5% е на BM oil в севера, и нямам оплаквания от тази бензинджийници
От бензиностанция ЕНЕРЖИ (защото така им е името) до кръговото на стадиона да НЕ СТЕ ПОСМЕЛИ ДА ЗАРЕЖДАТЕ, най - малкото защото оня ден вечерта, сложихме 10 лв газ на 1 кола ( първото което каза момчето няма мощнотст, другото което е,че след като изгаси колата мирише на изгърмели пиратки)![]()
+ 1 глас от мене за OMV
Имах малко работа и не можех да пиша . Но сега ще ги дооплюя тея бензиостанции ENERGY .
Баща ми зареждаше бензин от там и преди нямаше проблем. Джип а почна да прави проблеми . Както си върви изведнъж почна да губи мощност и направо спираше . Трябваше да го чакаме към 30 мин и като запали вече всичко си беше наред УЖ . След ходене по сервизи и т.н никакъв проблем не открихме и така към месец. След като зареди и другата кола от тази бензиостанция оп чудо направи аналогичен проблем . Пак загуба на мощност почти да гасне но vectra a не спираше за разлика от джип а . Както и да е след като не зарежда там вече проблем с разхода и работата на двете коли е нямало. Аз няколко пъти съм зареждал гас от там но разход не съм гледал. Но не смятам да зареждам и гас вече от там.
Вие си преценете дали ще зареждате повече бензин от там
- realprofesora
- Старо куче медалист

Ха ха ,ми от Енерджито отговорник смяната си направи 2 апартамента за 3 години,Честито.

Popopopopo
- Princo
- Старо куче медалист

Газ предимно зареждам от БМ оил в севера.Просто там не ми искат паспорт.3 пъти ми наливат повече в бутилката,но газта им е що годе добра.Братовчед ми бачкаше на Петрол`а в Казански до скоро.3 месеца зареждах редовно там.Нямаше случаи да ми заредят повече.Чат-пат се случва и да заредя на Еко и ОМВ.Ама това става само ако номерът мине,че нямам паспорт
Газта на Еко е добра,на ОМВ също.На Лукоил и ШЕЛ не стъпвам,освен ако не ми свърши газта или съм на дълъг път и няма друга бензиностанция в близост,а трябва да заредя ...
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Безин от години не зареждам на ОМВ. След като заредя колата става мудна, ослушва се, неще да върви. Газ нямам ама бензин зареждам от Петрол до нас на бензоностанцииката на баня пиперка или горе на БМ оил в севера.
"There is no 'patch' for stupidity."
- ronaldo7
- Потребител

Аз съм най-доволен от бензина на ЕКО.
- nasenceto
- келеш

От години зареждам 95 само на OMV. Колкото пъти сменя бензиностанцията все се псувам. Най кошмарни са Shell. Бащата обаче най - упорито продължава да зарежда, въпреки че предишната му кола и вадиш ключа, а тя продължава да перпелка, нищо че е бензинова.
- Nirvana
- Старо куче медалист

OMV и Лукоил са най-добрите и качествени бензиностанции. Не мен ми се налага често да зареждам и са ми ясни повечето. За пълнене на бутилки добро място е малката бензиностанция след Електрото, посока канала 
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари