закупуване на BENQ 24" E2420HD ?
- theshadowmen
- Потребител

- Обратна връзка:
закупуване на BENQ 24" E2420HD ?
Здравейте,някой знае ли от къде в Стара Загора може да се закупи този модел монитор BENQ 24" E2420HD- http://www.altech.bg/bg/product/13598 ,като от значение е модела да е в наличност,за да може да се види и тества на място ? След дълго ровене в нета май само в моста го има,но ще стане ясно утре ,след като се отиде на място да се провери от моя милост.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: закупуване на BENQ 24" E2420HD ?
В мост наистина мисля че го има, но дали ще работят утре?
- theshadowmen
- Потребител

- Обратна връзка:
верно че беше май почивен ден утре...голям съм заплес
Мога и да изчакам няколко дена все пак.А дали има съфорумници,които притежават този модел,за да споделят лични впечатления,че по ревюта го изкарват голяма работа,а от личен опит знам,че нещата рядко са такива,каквито ги представят ?
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Всъщност не е кой знае какво - най-вече матрицата не е от най-добрите - има color shift ако се гледа под някакъв ъгъл и странно защо не идва нито с dvi нито с hdmi кабел... Преди време разгледах всички възможни 24 инча модели, които се споменават по повечето сайтове за ревюта и в крайна сметка взех DELL 2408WFP (ревизията със оправени проблеми по firmware-a май беше A1) със S-PVA матрица и просто няма такива цветове, ъгли за гледане, толкова разнообразни портове, четци за карти, usb-та и всякакви екстри каквито ти кефне, въртене във всичи възможни ъгли и посоки и т.н. 
- theshadowmen
- Потребител

- Обратна връзка:
ясно,все пак и цената е от значение за мен ...стори ми се ,че въпросния BenQ има доста добро съотношение цена-диагонал-екстри .А и ми се вижда доста солена цената при Dell-a
Аз ще го ползвам за филми,интернет и някоя игрица,няма да се занимавам с фотошоп,обработка на снимки или графичен дизайн,та едва ли е оправдано да дам 1000-ка и нагоре за монитор...
- emzo
- Старо куче медалист

sawo - кач пара е тоз дел
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Преди година го взех за 770 без доставката, ако си спомням правилно. Имаше един пич в ebay продава ги чисто нови неразопаковани с 3 години международна гаранция важаща за целия ЕС.
И моя benq така направи добре че имаше още 3 месеца гаранция, иначе не са лоши машинки..cavenagi написа:Имал съм ТФТ BENQ и изгоря на 2-та година , така че си прави сметката.
- theshadowmen
- Потребител

- Обратна връзка:
Монитора на sawo е железен,особено с тази матрица,но цените му в БГ са от порядъка на 1100-1300 лева с ДДС,докато посочения BENQ е 370-380 лева...до момента срещам само положителни мнения за него,лошото е,че държа око да види,ръка да пипне...особено щом става въпрос за монитор.Има опция да задържа топката още някой месец и да скачам направо на някой 26-27 инча.
- theshadowmen
- Потребител

- Обратна връзка:
Някой знае ли дали в Стара Загора се продава някъде този монитор Benq M2700HD 27"- http://benq.bg/products/LCD/index.cfm/product/1160 ,премиерата му е била преди 9-10 месеца,а не успях да намеря дори и онлайн магазини в БГ,които да го предлагат?
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
За 380 няма как да е нещо по-добро. Ако отделиш още около 200 мисля, че ще можеш да вземеш нещо с *VA матрица. Дори да не си професионален дизайнер или нещо подобно, разликата е несравнима. Наскоро в офиса където съм с "22 TN матрица на LG си свалих 1920x1200 тапети за десктопа, като се прибрах у нас все едно гледах различни снимки... просто детайлите особено около черния цвят нямат нищо общо. Червеното и зеленото също са съвсем различна приказка. На твое място ако нямах чак такива суми бих разгледал ревютата за най-евтиния PVA/MVA монитор, вече има доста изгодни решения, просто по нашите пазари не е лесно да се намерят.
- theshadowmen
- Потребител

- Обратна връзка:
Че си прав за това,прав си,но не съм готов да се разделя с такава сума -1000-ка и нагоре за монитор...последно мисля да се спра на по-горе посочения Benq 27",проблема е,че не го намирам в БГ,а премиерата му е била преди 10-на месеца.