Аз мисля че момчето имаше предвид да се намали цената за B категория след като е карал M.
Аз да ти кажа няма такива филми плащаш си и това е отстъпки няма. Аз като си изкарах преди книжка за M категория държах само листовки. И не бяха само "50 въпроса" както каза някой по-горе а са си нормалните като за B категория. Може и да са го променили вече не знам не мога да съм сигурен. А и самия изпит след като си платиш няма да ти насрочат дата повече от седмица след като си платил. За това го изключваме да се почва даден курс преди да си навършил 16 г.
Мини моторче
-
niggaz_nature
- Старо куче медалист

Re: Мини моторче
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
- DMXDMX
- Старо куче медалист

50 са последните 10 са само за автомобил, теглене на друга кола,движение по магистрала, какви лампи за какво ти светят на таблото, т.е. неща дето не те бъркат за М, защото никога няма да караш на магистрала със скутерче
- banana
- Потребител

Според мен няма смисъл да се кара кат. М. По-добре изчакай да станеш на 17 изкараи си А1 , която след навършването на 18 год. се превръща автоматично в кат А до 350 кубика , а след навършването на 21 рожден ден може да си караш какъвто мотор искаш. Така или инъче получаваш безплатно М , пък и чесно да ти кажа карам мотор ор 3 години ( в момента скутер 125 куб.) никога не са ме спирали. Айде Успех.
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Коя е най-евтината школа за шофьорски курсове ?