Блокиране на даден тел. номер
- realprofesora
- Старо куче медалист
Блокиране на даден тел. номер
Тела ми е 5310 и преди време без да искам съм блокирал един познат .После влязох в някви менюта и го оправих.Сега искам да блокирам един номер, но не се сещам как ставаше .Не е чрез групи.
Popopopopo
-
- Старо куче медалист
Re: Блокиране на даден тел. номер
с някоя програма най вероятно . но в момента не съм в кондиция пиши ми утре ще ти намеря. 

Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
-
- Новак
blacklist май се казваше програмата!Ама щом вече си го направил,значи имаш подобна такава,разрови се хубаво и ще я намериш!
- realprofesora
- Старо куче медалист
Сори но съм се объркал яко-моя тел нокията я няма тази функция .Забравих че като стана номера бях с оборотен Самсунг.Да са ева 

Popopopopo
- mmmnee
- Потребител
аз на самсунга го имам това. Сиг.само на тях става.realprofesora написа:Сори но съм се объркал яко-моя тел нокията я няма тази функция .Забравих че като стана номера бях с оборотен Самсунг.Да са ева
-
- Новак
нокиа и те го имат ама аз съм много скаран с техниката и на мен един приятел ми го нагласи да ми блокира които искам номера и не знам точно откъде ставаше