Здравейте всички,
да ви споделя какво ми се случи. Преди 1 година фирмата в която работя си закупихме 10 телефона марка IPhone 3G. Седем от общо 10 телефона с течение на времето се пукна пластмасата близко до буксата за зареждане. На мен ми падна копчето аз усилване и намаляне на звука. Нося си аз телефона при тези нещастници в Германос и искам да ми оправят / сменят копчето. Пращат те телефона на сервиз и след 10 дена ми връщат телефона с оправдание че поради неправилна употреба ми е отпаднала гаранцията т.е. неправилна употреба и за това е пукната леко пластмасовия капак.

Разпитах и другите колеги и се оказа че 7 телефона от общо 10 който сме закупили имат пукната пластмаса отзад до буксата за зареждане. Направи ми впечатление че когато закупувахме телефоните не ни беше предоставен наръчник за телефона на български език както гласи закона. Връщам им аз обратно телефона за след гаранционен сервиз и след още една седмица нещастниците от Германос ми връщат телефона като са пропуснали да ми се обадят и да ме уведомят колко ще струва телефона естественно, получавам бележка на която пише че евентуалено отстраняване на повредата ще струва 450 лв. / ЧЕТИРИСТОТИН И ПЕТДЕСЕТ ЛЕВА/ и подмяна на апарата с нов и гаранция 3 месеца. Стоя аз, гледам въпросната бележка и се чудя тези хора в този сервиз какво ли пушат или смъркат ... Чета пак бележката да няма грешка, няма грешка 450 кинта. Започнаха да ми минават разни мисли през главата отностно как майките им, сестрите и т.н. до трето коляно ще отнесът по едно ***** от мен няколко пъти за тези пари. Погледнах в един сайт и видях моето копче да се продава в комплект с другите два бутона за 20 кинта. Поръчах си аз копчето, след известно ровене в мрежата намерих видео как се разглобява телефона и запланувах да си оправя сам копчето. Отворих телефона, то пък за едно копче трябва да разглобиш целия телефон до последното болче, разглобих го аз на бързо обаче ме хвана страх с лентовия кабел и се обадих на приятел който се занимава с ремонт на телефони да ми го сглоби отново. След 1 час имах напълно работещ телефон + въпросното копче и ми струваше: 25 лева всичко, а тези кретени и малоумни нещастници от германос ме въртяха 3 седмици. Банда некадърници са се събрали там. Втори път кракът ми няма да стъпи там, а не бих си взел нищо от тях.