Ако не знаете ще ви кажа

СМАРТ ...... за другото име ще се сетите
fantamaniaka написа:в всяка една история обикновенно има 2 версии и двете наполовина вярни
Това че човека който е отговарял за набирането на нов персонал е направил такава "ситуация" говори за него самия
а не като цялата фирма(Освен ако не работи изцяло сам)
Или аз не виждам ако има пряка връзка между набирането на персонал и продажбата и сервиза за компютри?
Нищо лично към никой
но от 10 човека обикновенно има 11 мнения![]()
Не се учудвай,това си е коронен номер на много от дребните фирмички,не само на тази!Номерът е там,че явно някой от шефовете,този,който те е видял първи,се има за голям психолог,и си мисли,че те е преценил само от пръв поглед!Просто с нещо не му е харесал видът ти,нищо повече!TAMPLIER_ написа:Фирмата се казва СМАРТ СИСТЕМС намира се на Васил Левски блиЗО до отец Паисий. Пълни смотаняци, бях чувал от хора че са гола вода но до днес не им хващах вяра.
Викат на интервю човек и той отива съответно, а те му казват да си гледа работата и са се спрели на някой друг, а като се има впредвид, че са се обадили на въпросния човек един час преди интервюто.
Нямам думи от простотията на тази "ПРЕКРАСНА" фирмичка.
хахахах на кой ли не му се е случвало сблъскваики се с БГ-работодателитеhick написа: Не се учудвай,това си е коронен номер на много от дребните фирмички,не само на тази!Номерът е там,че явно някой от шефовете,този,който те е видял първи,се има за голям психолог,и си мисли,че те е преценил само от пръв поглед!Просто с нещо не му е харесал видът ти,нищо повече!
Затова,като се обаждаш по телефона да уговаряш интервю или събеседване,винаги вмятай и въпроса,дали мястото е още свободно,просто,за да ги заковеш на място,ако ти изиграят тази ***!
И накрая,за да видиш,че съм прав,пробвай,като накараш някой друг да се обади,от друг телефон,за същото място!Басирам се,че отново ще бъде "поканен" на интервю!
Приятел звучиш като ИТ-гуру, а на такива хорица сме се нагледали и наслушали ... ако наистина си кадърен в това което правиш няма да ти е проблем да работиш за себе си или да си намериш подходяща работа. Това че си получил кофти отношение е наистина гадно и отделен въпрос но не ти дава правото да злословиш ... Нищо личноTAMPLIER_ написа:Фирмата се казва СМАРТ СИСТЕМС намира се на Васил Левски блиЗО до отец Паисий. Пълни смотаняци, бях чувал от хора че са гола вода но до днес не им хващах вяра.
Викат на интервю човек и той отива съответно, а те му казват да си гледа работата и са се спрели на някой друг, а като се има впредвид, че са се обадили на въпросния човек един час преди интервюто.
Нямам думи от простотията на тази "ПРЕКРАСНА" фирмичка.
Истината е че Николай е малко повече от обичаиното нервен тип. Но като всеки човек и тои си има проблеми , а пък и нервите когато си в собствен бизнес не са малкиsawo написа:Ако става дума за фирмата, която се намира на отец паисий малко над светофара на аскент отляво, познавам собственика, с единия от служителите им сме работили заедно преди няколко години. Даже преди дни бях офиса им и мога да кажа, че според мен няма нищо смотано във фирмата, даже напротив - хората са много коректни, от това което съм виждал. И като отношение с клиенти, и със служители и т.н. мога да кажа че съм виждал доста по-лоши неща от иначе уважавани фирми, които никога няма да предположиш, че биха действали така грубо и некоректно.