Здравейте на всички.Вчера си взех Блекбъри 8310,обаче немога да се свържа с компютъра.Търсих из форуми наляво надясно,обаче нищичко не ми помогна.Накрая изгледах един клип във Ютуба и видях,че в настройките на Блутута,ми липсват две неща - Security level,Connect power on. Някои телефони ме намират,обаче не позволява да ми се изпраща каквото и да е,а самия компютър изобщо не открива телефона.Иначе всичко друго си е наред.Ако някой може да ми помогне,ще съм му много благодарен.Другото,което ме притеснява - вярно ли е,че Mp3 немогат да се слагат за звънене ?
Благодаря предварително!
Блекбъри 8310,bluetooth
-
- Новак
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Блекбъри 8310,bluetooth
За да можеш да се връзват към теб и ти към тях трябва да отидеш на Media > избираш Settings > Receive using Bluetooth.
За да не те пита всеки път дали да се перва с дадено устройство можеш да му смениш флага на тръстед.
Options -> Bluetooth. Избираш у-вото, избираш properties. Сменяш "Trusted" на "Yes".
За да не те пита всеки път дали да се перва с дадено устройство можеш да му смениш флага на тръстед.
Options -> Bluetooth. Избираш у-вото, избираш properties. Сменяш "Trusted" на "Yes".
"There is no 'patch' for stupidity."
-
- Новак
Re: Блекбъри 8310,bluetooth
С това се оправих,благодаря все пак.Сега проблема ми е,че немога да го включа,изведнъж,както си пращах данни с кабела,сам се изключи и не спира да присвятка червената лампичка.Какво да правя ?