проблем с газон инжекцион SPRIN AUTO

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

проблем с газон инжекцион SPRIN AUTO

Мнение от fantamaniaka »

Здравейте
Имам проблем с газовата си SPRIN AUTO пише на изпарителя.На самата електроника няма табелка с някаква марка/модел.
Колата е rover 200.Да ми препоръчате къде може да има сервиз който ги подържа тази марка газови?
В стара загора ходих на 3-4 места.На абсолютно всичките вдигат капака и казват не можем да помогнем..Дори не барват нищо просто я гледат се едно ще я купуват.
Повечето "майстори" казват компютъра ти е проблемен..установяват го това само по факта че гасне като мине на гас.
Някакви идеи?
Единственото нещо което аз пробвах е след изпарителя като махна маркуча на изхода на гаста като мине на гас излиза но съвсем малко.Не знам дали е достатъчно.Ако е достатъчно значи след него е рейката която пръска гаст-а по дюзите.
още отначало ми предложиха варианта махат ми моята и ми остават тръбите и бутилката.Доплащам 700 лв и си имам друга газова..

Изображение
Изображение
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: проблем с газон инжекцион SPRIN AUTO

Мнение от niggaz_nature »

Само в Пловдив и София съм чувал че могат да нагласят както трябва ГИ и метан.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

В Железник на газовите уредби ходил ли си?
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

sawo написа:В Железник на газовите уредби ходил ли си?
Там ходих. Не могат да настроят добре обикновенна газова. Иначе проблем по нея момчетата си разбират намериха кое реле прави проблем много бързо.

Наскоро обаче брат ми се обади по телефона и ги пита дали могат да сложат ГИ на 2.6 V6 мотор на ауди . Отговора им бил "Ма то такъв двигател на ауди няма" . Ами какво да говорим повече след като не знаят какви двигатели има и им се казва модела и казват че няма остава да им дадем да сложат и ГИ. Ами няма да стане тая работа :) . Затова казах Единствено Пловдив или София ако е за ГИ.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

@фантаманяка -Обади ми се да видя за какво става въпрос .Пари няма да ти взимам.
Определено сервизите не им се занимава с теб защото може нищо да не открият и да си загубят времето .Затова залагат на чиста печалба.
Popopopopo
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

Добре мерси тези дни ще се обадя.
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD