Моловете в Стара Загора

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
slimarkov
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Моловете в Стара Загора

Мнение от slimarkov »

Изображение
svetostz
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от svetostz »

enormous1994 написа:az jiveq v garcia na edin ostrov i se radvam kato chuvam che rodnia mi grad se razviva tolkova.....:)
dokolkoto supermarket LIDL.....nie tuk imame i ima xranitelni stoki na MNOGO izgodni ceni i osven tova vsqka sedmica ima nqkakvi promocii nai razlichni ot instrumenti do drexi...

Егати и развитието... да се строят разни керливи молове не е развитие, а просто гъзария за фешЪнити :spank:
С търговия държавицата ни няма да се орпави!
Аватар
klox
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от klox »

Идва ми един клиент от Габрово...така на средна възраст...и като се заговорихме вика:
- " Ееее голяма "Галерия" ви строят еи там горе...трябва да имате богата община."
Какво да му разправям на човека... Оставих го да си ходи с мисълта, че е галерия. :?
Водно и лазерно рязане, Сито и дигитален печат - www.patchov.com
Изображение
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

klox написа:Идва ми един клиент от Габрово...така на средна възраст...и като се заговорихме вика:
- " Ееее голяма "Галерия" ви строят еи там горе...трябва да имате богата община."
Какво да му разправям на човека... Оставих го да си ходи с мисълта, че е галерия. :?
що пък да не е Галерия? Само гледаш и после си излизаш :lol:
Аватар
sancho pansa
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от sancho pansa »

Тука гледам некои другари кат говорят за Мол и получават оргазъм...Бреей, голям напредък било за града ни, голям не знам си кво...Ама кво е Мола? Ми магазини! Е, няа я разкършим ний икономиката с магазини, викам. Щот за да харчиш по магазините, първо трябва нещо да си изкарал. Нема, нема кинти-скоро няма си вземам бентли...Пфу, мола. Позволете да се възмутя пъ чак от толкоз молове. Мол до Мола, мила моя майно льо....
Публикувай отговор