някъде в Стара Загора могат ли да ми направят този кабел? На гости съм до утре, но ако може да стане днес? Разбира се и някаква ориентировъчна цена. А да и ако може да е директно мъжки чинч за да не купувам други кабели. Дължина около 1-1,5 м ще е идеален
S-video to chinch
- raptor.ru
- Начинаещ

S-video to chinch
http://www.epanorama.net/circuits/svideo2cvideo.html
някъде в Стара Загора могат ли да ми направят този кабел? На гости съм до утре, но ако може да стане днес? Разбира се и някаква ориентировъчна цена. А да и ако може да е директно мъжки чинч за да не купувам други кабели. Дължина около 1-1,5 м ще е идеален
- Lexx
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Re: S-video to chinch
Отиваш в Тодор Петров - ТВ сервиза и направо си вземаш готов.Няма да е повече от 2 3 лв предполагам.На ъгъла на Ц.С.Велики и Отец Паисий.
- raptor.ru
- Начинаещ

Благодаря много колега. Намерих ги и си купих кабелчето
и при следващото ми идване си харесах още една голяма дузинка неща. Страшно евтинко е 10 метра кабел 4.90 лв 
Обаче нещо картата не иска да ми изкара настройки за втори екран :S с nVidia FX5200 съм.
Обаче нещо картата не иска да ми изкара настройки за втори екран :S с nVidia FX5200 съм.
- didka
- Старо куче медалист

Не е от картата не се притеснявай
И аз брах ядове със същия кабел от там. Накрая си взех друг о се опрайха нещата
И аз брах ядове със същия кабел от там. Накрая си взех друг о се опрайха нещата
Dog drags - no tracks...
- raptor.ru
- Начинаещ

Оф значи много радост за нищо :S
Но имам в предвид, че самата карта като и дам в настройки не ми позволява да включа няколко екрана. Малко по късно ще сложа снимка.
Но имам в предвид, че самата карта като и дам в настройки не ми позволява да включа няколко екрана. Малко по късно ще сложа снимка.
-
niggaz_nature
- Старо куче медалист

И кабела ти е проблема и драйверите и настройките. Като цяло това си е доста занимавка докато всичко тръгне както трябва. Аз при толкова пъти колкото съм настройвал отначало тръгне ли с драйверите които са от първия път се радваш . Ако не има доста време настройки и проби ама става.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
- IBMPoweRPC
- Потребител

да и накрая ако имаш късмет и нямаш много смущения в сигнала по кабела се радваш на горе долу "Добра картина"niggaz_nature написа:И кабела ти е проблема и драйверите и настройките. Като цяло това си е доста занимавка докато всичко тръгне както трябва. Аз при толкова пъти колкото съм настройвал отначало тръгне ли с драйверите които са от първия път се радваш . Ако не има доста време настройки и проби ама става.
- raptor.ru
- Начинаещ

Ето ми го PrtScr 
По принцип имам на Свойствата от десктопа да ми позволява от падащо меню да си избирам няколко екрана, но неясно защо в момента нямам. С последните nVidia драйвери съм. 175.19_geforce_winxp_32bit_english_whql Някакви идеи :S Да добавя със същата карта с два 19 инчови монитора нямам проблеми единият вързан на VGA изхода, а другият на DVI изхода и работят. И проверих кабела с мултицетче и е цял. Проблемът като за начало идва от това, че ми липсва в самият уиндоус настройка за включване на втори екран. :S

По принцип имам на Свойствата от десктопа да ми позволява от падащо меню да си избирам няколко екрана, но неясно защо в момента нямам. С последните nVidia драйвери съм. 175.19_geforce_winxp_32bit_english_whql Някакви идеи :S Да добавя със същата карта с два 19 инчови монитора нямам проблеми единият вързан на VGA изхода, а другият на DVI изхода и работят. И проверих кабела с мултицетче и е цял. Проблемът като за начало идва от това, че ми липсва в самият уиндоус настройка за включване на втори екран. :S
- realprofesora
- Старо куче медалист

Aми когато включиш кабела в устройството(телевизор ,монитор) и, ако всичко е наред Windowsa го усеща и тогава ти дава опция 2ри екран.Иначе не дава.И като вкараш кабела -рестартирай.raptor.ru написа:Ето ми го PrtScr
Popopopopo
- raptor.ru
- Начинаещ

Правих всичко това.. Не отчита даже пробвах с пуснат кабел и ТВ-то пуснато на Video канала и пак нямам опцията. Възможно ли е проблемът да идва от основният екран. Понеже преди докато бях с 19 инчов "куча марка" и само с едни монитор си имах опцията за превключване на мониторите...
- realprofesora
- Старо куче медалист

Tрудно е да се каже ,различно е за всяка конфигурация.Ако си на AGP ,мога да ти дам карта да пробваш.АТИ Радеон 5500.Няя начин да не стане.
Popopopopo
- raptor.ru
- Начинаещ

Нужно ли е да изпиша с каква конфигурация съм?
дъно Foxconn 650m-G-6L
CPU : Intel Pentium 4 2.4 GHz
RAM : 2*512 MB A- Data 400 MHz
HDD : 3* 80 GB
Video : nVidia 128 MB AGP
Windows XP SP3 (с всички досега ъпдейти от сайта на Майкрософт)
Screen : Hanns-G HG216D HDMI
Проблемен кабел :S въпреки че е цял нещо е преебан вероятно. На колегата realprofesora много благодарности. Снабди ме с невероятно хубава видео карта. Много коректен човек. И рядкост като него.
дъно Foxconn 650m-G-6L
CPU : Intel Pentium 4 2.4 GHz
RAM : 2*512 MB A- Data 400 MHz
HDD : 3* 80 GB
Video : nVidia 128 MB AGP
Windows XP SP3 (с всички досега ъпдейти от сайта на Майкрософт)
Screen : Hanns-G HG216D HDMI
Проблемен кабел :S въпреки че е цял нещо е преебан вероятно. На колегата realprofesora много благодарности. Снабди ме с невероятно хубава видео карта. Много коректен човек. И рядкост като него.
- kernelpanic
- Потребител

- Обратна връзка:
Я намери някой с АТИ и пробвай кабела .. мисля че имаше разлика между АТИ и НВИДИА в пиновите на които излиза сигнала.
Ама първо проба на ати ако стане ти трябва оригиналдъ кабел от НВИДИА / Свидео към чинч/ и от там на чинч към телевизора. Отделно едно кабелче за звука ....
Дано съм бил полезен
Ама първо проба на ати ако стане ти трябва оригиналдъ кабел от НВИДИА / Свидео към чинч/ и от там на чинч към телевизора. Отделно едно кабелче за звука ....
Дано съм бил полезен
- realprofesora
- Старо куче медалист

To човека от кога се оправи ма кой да чете.kernelpanic написа:Я намери някой с АТИ и пробвай кабела .. мисля че имаше разлика между АТИ и НВИДИА в пиновите на които излиза сигнала.
Дано съм бил полезен
Popopopopo
- raptor.ru
- Начинаещ

kernelpanic написа:Я намери някой с АТИ и пробвай кабела .. мисля че имаше разлика между АТИ и НВИДИА в пиновите на които излиза сигнала.
Дано съм бил полезен
Колега разлика в кабелите и изводите няма, освен че има 4 и 7 пинови S-Video кабели. Като цяло S-Video е стандарт подобно на VGA, DVI и HDMI кабелите са еднакви и пиновете също. Просто разликата е в производителя.
http://en.wikipedia.org/wiki/S-Video
http://bg.wikipedia.org/wiki/Mini-DIN