S-video to chinch

Имате компот, ама нещо е станало бомбажче вътре ;-)
Котлона прегрява - как да го охладим?
Не ви загрява печката, като и мушнете тавата?
Мотиката се е изкривила от натискане?
Тука всички са адски адекватни и ще ви помогнат по всякакви въпроси, свързани с дълбоката и ранна оран при нивите с надморска височина над 3000 метра :-)
Публикувай отговор
Аватар
raptor.ru
Начинаещ
Начинаещ

S-video to chinch

Мнение от raptor.ru »

http://www.epanorama.net/circuits/svideo2cvideo.html

някъде в Стара Загора могат ли да ми направят този кабел? На гости съм до утре, но ако може да стане днес? Разбира се и някаква ориентировъчна цена. А да и ако може да е директно мъжки чинч за да не купувам други кабели. Дължина около 1-1,5 м ще е идеален :)
Аватар
Lexx
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: S-video to chinch

Мнение от Lexx »

Отиваш в Тодор Петров - ТВ сервиза и направо си вземаш готов.Няма да е повече от 2 3 лв предполагам.На ъгъла на Ц.С.Велики и Отец Паисий.
Аватар
raptor.ru
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от raptor.ru »

Благодаря много колега. Намерих ги и си купих кабелчето :D и при следващото ми идване си харесах още една голяма дузинка неща. Страшно евтинко е 10 метра кабел 4.90 лв :)

Обаче нещо картата не иска да ми изкара настройки за втори екран :S с nVidia FX5200 съм.
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Не е от картата не се притеснявай
И аз брах ядове със същия кабел от там. Накрая си взех друг о се опрайха нещата
Dog drags - no tracks...
Аватар
raptor.ru
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от raptor.ru »

Оф значи много радост за нищо :S

Но имам в предвид, че самата карта като и дам в настройки не ми позволява да включа няколко екрана. Малко по късно ще сложа снимка.
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

И кабела ти е проблема и драйверите и настройките. Като цяло това си е доста занимавка докато всичко тръгне както трябва. Аз при толкова пъти колкото съм настройвал отначало тръгне ли с драйверите които са от първия път се радваш . Ако не има доста време настройки и проби ама става.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
IBMPoweRPC
Потребител
Потребител

Мнение от IBMPoweRPC »

niggaz_nature написа:И кабела ти е проблема и драйверите и настройките. Като цяло това си е доста занимавка докато всичко тръгне както трябва. Аз при толкова пъти колкото съм настройвал отначало тръгне ли с драйверите които са от първия път се радваш . Ако не има доста време настройки и проби ама става.
да и накрая ако имаш късмет и нямаш много смущения в сигнала по кабела се радваш на горе долу "Добра картина"
Аватар
raptor.ru
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от raptor.ru »

Ето ми го PrtScr Изображение

По принцип имам на Свойствата от десктопа да ми позволява от падащо меню да си избирам няколко екрана, но неясно защо в момента нямам. С последните nVidia драйвери съм. 175.19_geforce_winxp_32bit_english_whql Някакви идеи :S Да добавя със същата карта с два 19 инчови монитора нямам проблеми единият вързан на VGA изхода, а другият на DVI изхода и работят. И проверих кабела с мултицетче и е цял. Проблемът като за начало идва от това, че ми липсва в самият уиндоус настройка за включване на втори екран. :S
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

raptor.ru написа:Ето ми го PrtScr Изображение

По принцип имам на Свойствата от десктопа да ми позволява от падащо меню да си избирам няколко екрана, но неясно защо в момента нямам. С последните nVidia драйвери съм. 175.19_geforce_winxp_32bit_english_whql Някакви идеи :S Да добавя със същата карта с два 19 инчови монитора нямам проблеми единият вързан на VGA изхода, а другият на DVI изхода и работят. И проверих кабела с мултицетче и е цял. Проблемът като за начало идва от това, че ми липсва в самият уиндоус настройка за включване на втори екран. :S
Aми когато включиш кабела в устройството(телевизор ,монитор) и, ако всичко е наред Windowsa го усеща и тогава ти дава опция 2ри екран.Иначе не дава.И като вкараш кабела -рестартирай.
Popopopopo
Аватар
raptor.ru
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от raptor.ru »

Правих всичко това.. Не отчита даже пробвах с пуснат кабел и ТВ-то пуснато на Video канала и пак нямам опцията. Възможно ли е проблемът да идва от основният екран. Понеже преди докато бях с 19 инчов "куча марка" и само с едни монитор си имах опцията за превключване на мониторите...
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Tрудно е да се каже ,различно е за всяка конфигурация.Ако си на AGP ,мога да ти дам карта да пробваш.АТИ Радеон 5500.Няя начин да не стане.
Popopopopo
Аватар
raptor.ru
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от raptor.ru »

Нужно ли е да изпиша с каква конфигурация съм?
дъно Foxconn 650m-G-6L
CPU : Intel Pentium 4 2.4 GHz
RAM : 2*512 MB A- Data 400 MHz
HDD : 3* 80 GB
Video : nVidia 128 MB AGP
Windows XP SP3 (с всички досега ъпдейти от сайта на Майкрософт)
Screen : Hanns-G HG216D HDMI

Проблемен кабел :S въпреки че е цял нещо е преебан вероятно. На колегата realprofesora много благодарности. Снабди ме с невероятно хубава видео карта. Много коректен човек. И рядкост като него.
Аватар
kernelpanic
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от kernelpanic »

Я намери някой с АТИ и пробвай кабела .. мисля че имаше разлика между АТИ и НВИДИА в пиновите на които излиза сигнала.
Ама първо проба на ати ако стане ти трябва оригиналдъ кабел от НВИДИА / Свидео към чинч/ и от там на чинч към телевизора. Отделно едно кабелче за звука ....

Дано съм бил полезен
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

kernelpanic написа:Я намери някой с АТИ и пробвай кабела .. мисля че имаше разлика между АТИ и НВИДИА в пиновите на които излиза сигнала.
Ама първо проба на ати ако стане ти трябва оригиналдъ кабел от НВИДИА / Свидео към чинч/ и от там на чинч към телевизора. Отделно едно кабелче за звука ....

Дано съм бил полезен
To човека от кога се оправи ма кой да чете.
Popopopopo
Аватар
raptor.ru
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от raptor.ru »

kernelpanic написа:Я намери някой с АТИ и пробвай кабела .. мисля че имаше разлика между АТИ и НВИДИА в пиновите на които излиза сигнала.

Дано съм бил полезен

Колега разлика в кабелите и изводите няма, освен че има 4 и 7 пинови S-Video кабели. Като цяло S-Video е стандарт подобно на VGA, DVI и HDMI кабелите са еднакви и пиновете също. Просто разликата е в производителя.

http://en.wikipedia.org/wiki/S-Video

http://bg.wikipedia.org/wiki/Mini-DIN
Публикувай отговор