Пускат част от бул. Цар Симеон Велики и цялата улица Гурко

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
AGGRESSOR
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Re: Пускат част от бул. Цар Симеон Велики и цялата улица Гур

Мнение от AGGRESSOR »

sawo написа:Градския ще си движи
Ако се направи еднопосочна улицата градския той трябва да е в едната посока, просто няма да има начин да се движе и в двете.Като гледам как е на повечето места при еднопосочна улица с две платна почти винаги в едното платно има наспрели автомобили, така ще стана и в този случай.
svetostz
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от svetostz »

Каква канализация бре, то че понякога питейната ни вода е като от каназизация е така, но сменят главния водопровод под улицата.
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

Градския ще започне мега много да се влачи, като има коли по Гурко да му пречят. А за собствениците на МПС-та може би ще е по-добре, защото реално погледнато преди само Славянска и Хр. Ботев поемаха трафика. Само времето ще покаже дали е било правилното решение това :)
Бъдете спокойни в трафика, нервите няма да ви помогнат да стигнете по-бързо :)
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от mITky »

svetostz написа:Каква канализация бре, то че понякога питейната ни вода е като от каназизация е така, но сменят главния водопровод под улицата.
Да,де обърках се ... :mrgreen:
svetostz
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от svetostz »

А честито, Гурко вече е отворена. Снощи минах 2-3 пъти през нея, а куките на Алана ме гледаха като шимпанзета :mrgreen:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

А не си пуснал някой и са те направили на маймуна :twisted:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Е кое му пречи на градския да се движи на изток по Ботев и на запад по Гурко???
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от mITky »

От днеска вече е пусната цялата ул.Гурко
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Знаците бяха махнати още в петък и полицаи следяха дали се дава предимство на пешеходците :)
paco
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от paco »

Спирките на Алана са изместини , а това което са го измислили е супер, ще може да се минава нормално.Аз постоянно пътувам по този маршрут и мога да ви кажа че задръстването 60% става заради такситата които спират точно на пешеходните пътеки 40% от селяните който са се качили в колите и си мислят че карат лади през 71год.
Аватар
Daffy_Duck
Потребител
Потребител

Мнение от Daffy_Duck »

Браво голям акъл да направят Гурко и Ботев еднопосочни.В единия пост градския да се движи по Гурко и в 2те посоки.Ти представяш ли си как тръгваш да караш от ляво и хоооп автобусец натряскан с хора и го цепиш челно за здраве.

Другия акъл да имало спирки по Ботев...та слизам аз на Ботев (където е фрашкано с хубави тротоари и алеи за придвижване на пешеходци) и отивам до Часовника (примерно) ... към 20 мин (като имаме предвид движението) ама може пък да сложат светофари на Гурко тогава хич няма да стане по шибано движението и от сега даже.

Проблема са многото коли из града и липсата на паркоместата.Ако по Ботев няма наспрели коли ей така като Славянска няма да имаме проблем с движението на града.И ако , МАМКА МУ , ако оправят светофарите из града че 60% от тях нямат абсолютно никаква настройка съобразена с движението.Аджеба защо по дяволите карам си аз по 9ти септ. и спирам на червено на 2 (ДВА) светофара един след друг след като срещу мен колите си минават а им е забранен левия завой и няма как да преча на движението ако се придвижа?!?!?!Кмета не става за никва патка и обвинявам всички тия които го избраха(лично аз си гласувах за евгени курбанджиев,който правеше много за града).

"ай че много се изнервих...чао"
svetostz
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от svetostz »

Някой може ли да осветли термина „малък ринг”, как ще се промени организацията на движението в него?
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

svetostz написа:Някой може ли да осветли термина „малък ринг”, как ще се промени организацията на движението в него?
Maлък ринг е този ринг, който можеш да си го нахулиш на оная работа "Хей you", без да ти е халтав :lol:
На вниманието на всички водачи:
Не търсете логика в организацията на движението в БГ като цяло.Ако всеки спазва стриктно правилата за движение , всички ще се придвижват нормално и без нерви.
НО има едно НО, повечето водачи си спират където си поискат, карат с превишена скорост, минават на червено , отнемат предимство , не дават предимство на пешеходците(вчера един щеше да ме блъсне кавала му нещастен) чак му изсвириха спирачките ,а аз му викам - Убий ма ве простак, убий ма! и той се пули и се черви :oops: .
Препоръчвам на водачите да спазват едно основно правило -Когато аз карам и някой направи нещо глупаво , сече ми пътя , бави се , отнема предимство , прай се на тарикат (кат мене понякога) аз какво правя- не се ядосвам , а се УСМИХВАМ :D .Пробвайте да видите какъв е ефекта. :cheers:
Popopopopo
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Според мен сбъркаха с отварянето, вярно много по-бързо се прибрах, но те хората не знаят още ....
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Публикувай отговор