Сметките към М-Тел - великото забавяне.
- nasenceto
- келеш
Сметките към М-Тел - великото забавяне.
Някой успя ли да си плати сметката? Могат ли да ми изтресат 2 сметки на веднъж или не? И кво става по дяволите???
- didka
- Старо куче медалист
Re: Сметките към М-Тел - великото забавяне.
Ще ти натресат не ами...ще става една каша...
Аз трети месец подхванах без фактура и като знам само че изплащам два телефона,три такси-от 100 лева започвам на месец и ако ми пратят наведнъж три фактури за 300 лева могат само да ме хванат за жезала и да ме разходят покрай някой техен офис.

http://www.mobilebulgaria.com/forum/rea ... 0%E5%E4%E8
Аз трети месец подхванах без фактура и като знам само че изплащам два телефона,три такси-от 100 лева започвам на месец и ако ми пратят наведнъж три фактури за 300 лева могат само да ме хванат за жезала и да ме разходят покрай някой техен офис.

http://www.mobilebulgaria.com/forum/rea ... 0%E5%E4%E8
Dog drags - no tracks...
- spiralkinda
- Потребител
Аз си я платих през epay, сметката за септември е с около 30-40 процента по-висока от нормалното. Честита 15 годишнина с Енрике Иглесиас!
Да ба боклуците им, свършва ми договора и си бия камшика от тия играчи на дребно! 

Последно промяна от spiralkinda на Вто Окт 19, 2010 22:05 pm, променено общо 1 път.
- nasenceto
- келеш
Maй по закон не могат да искат повече от една такса месечно.
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Не съм чел съответния закон, но не би трябвало да има проблем. Дефакто ти получаваш две отделни фактури за септември и октомври в рамките на този един месец, но таксите са за съответните месеци.nasenceto написа:Maй по закон не могат да искат повече от една такса месечно.
Иначе моят съвет е да не плащате, докато не пристигне официален документ за задълженията ви (месечната фактура). Аз лично си чакам фактурата и съм решил, че в разпечатката ще проверя всеки един изходящ разговор, ако усетя "надуване" на сметката...
-
- Потребител
Аз от септември до сега имам само 1 сметка излезнала и то съвсем наскоро. Не беше завишена точно нормалната ми сметка
Но пак си е тъпо да не можеш да си провериш сметката и други неща

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
То не е до завишаване просто като ти тупнат останалите сметки на един път ще се усмихнеш 

- sancho pansa
- Начинаещ
Добре дошли в българия, другари! Заложете на мтел-авив, вътрешната фирма! Фирмата на която, докато не зариби 1 милион абонаци, беше спестена каквато и да е конкуренция! Фирмата, която парадира, че гласът ти е техен и която за 15 години не намали и стотинка от и без това най-високите в Европа цени, но за сметка на това "раздава" джипове и голфове на баби от горно уйно, да си ги карат по прекрасните български пътища! Та-заложете на българското, другари, все пак това е вашият глас!
- spiralkinda
- Потребител
Едно приятелче го удариха 180 лева за gprs