Сметките към М-Тел - великото забавяне.

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Сметките към М-Тел - великото забавяне.

Мнение от nasenceto »

Някой успя ли да си плати сметката? Могат ли да ми изтресат 2 сметки на веднъж или не? И кво става по дяволите???
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Сметките към М-Тел - великото забавяне.

Мнение от didka »

Ще ти натресат не ами...ще става една каша...
Аз трети месец подхванах без фактура и като знам само че изплащам два телефона,три такси-от 100 лева започвам на месец и ако ми пратят наведнъж три фактури за 300 лева могат само да ме хванат за жезала и да ме разходят покрай някой техен офис. :angry: :spank:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/rea ... 0%E5%E4%E8
Dog drags - no tracks...
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

Аз си я платих през epay, сметката за септември е с около 30-40 процента по-висока от нормалното. Честита 15 годишнина с Енрике Иглесиас! :spank: Да ба боклуците им, свършва ми договора и си бия камшика от тия играчи на дребно! :angry:
Последно промяна от spiralkinda на Вто Окт 19, 2010 22:05 pm, променено общо 1 път.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Maй по закон не могат да искат повече от една такса месечно.
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

nasenceto написа:Maй по закон не могат да искат повече от една такса месечно.
Не съм чел съответния закон, но не би трябвало да има проблем. Дефакто ти получаваш две отделни фактури за септември и октомври в рамките на този един месец, но таксите са за съответните месеци.
Иначе моят съвет е да не плащате, докато не пристигне официален документ за задълженията ви (месечната фактура). Аз лично си чакам фактурата и съм решил, че в разпечатката ще проверя всеки един изходящ разговор, ако усетя "надуване" на сметката...
marin_007
Потребител
Потребител

Мнение от marin_007 »

Аз от септември до сега имам само 1 сметка излезнала и то съвсем наскоро. Не беше завишена точно нормалната ми сметка :) Но пак си е тъпо да не можеш да си провериш сметката и други неща
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

То не е до завишаване просто като ти тупнат останалите сметки на един път ще се усмихнеш :)
Аватар
sancho pansa
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от sancho pansa »

Добре дошли в българия, другари! Заложете на мтел-авив, вътрешната фирма! Фирмата на която, докато не зариби 1 милион абонаци, беше спестена каквато и да е конкуренция! Фирмата, която парадира, че гласът ти е техен и която за 15 години не намали и стотинка от и без това най-високите в Европа цени, но за сметка на това "раздава" джипове и голфове на баби от горно уйно, да си ги карат по прекрасните български пътища! Та-заложете на българското, другари, все пак това е вашият глас!
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

Едно приятелче го удариха 180 лева за gprs :spank: :lol:
Публикувай отговор