Две свободни работни места

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
root
Потребител
Потребител

Две свободни работни места

Мнение от root »

Регионален исторически музей – Стара Загора търси да назначи за обучение за придобиване на професионална квалификация младежи до 29 годишна възраст, регистрирани в Бюро по труда – Стара Загора, завършили в последните 2 години, без стаж по специалността по професионални направления:

Екскурзовод – 1 работно място
Условия: висше обазование, степен бакалавър, специалност - организация на туристическото обслужване;

Касиер-домакин – 1 работно място – средно професионално образование.
Продължителност на програмата – 9 месеца от сключването на трудовия договор.Осигурено трудово възнаграждение в размер на 240 лв. и всички осигуровки по КТ.
Краен срок за подаване на документи: 1 ноември 2010 г.

За повече информация: тел. 042/ 919 206
Life is Short. Have an Affair.
fanthomma
Новак
Новак

Re: Две свободни работни места

Мнение от fanthomma »

Много висока заплата давате бе :lol:
Подозирам че ще има голяма навалица за тези две места :mrgreen:
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Пълна скръб! Ето как се насърчават младежите :) Работи, бъхтай за чест и слава и междувременно за 240 лева !!!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
speed_stz
Потребител
Потребител

Мнение от speed_stz »

За тези пари ще си останат само с търсенето това си е жива подигравка :evil: 8O
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Еми колкото - толкова. За всеки влак си има пътници. Хора вии сте добре, ама има хора който са много зле. Не се подигравайте. В един момент живота те носи по вълните, в друг момент те блъска в стената.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
klox
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от klox »

admin написа:Еми колкото - толкова. За всеки влак си има пътници. Хора вии сте добре, ама има хора който са много зле. Не се подигравайте. В един момент живота те носи по вълните, в друг момент те блъска в стената.
Много правилно! Изображение
Водно и лазерно рязане, Сито и дигитален печат - www.patchov.com
Изображение
root
Потребител
Потребител

Мнение от root »

Благодаря, че някои от вас проявяват разбиране. Знам, че парите са малко и е трудно да се преживява с такава заплата. Но знайте, че в областта на културата е било от дълго време така. Средната заплата в момента е около 340 -400 лв. (за хора, които 10-15 години са се трудили в тази сфера). Означава ли това, че някои от вас ни презират заради малкото пари, които получаваме? Срамна работа няма. Всеки, който е решил честно да изкарва прехраната си има право на уважение.
Умишлено написах сумата, която се предлага като възнаграждение, за да няма илюзии и спекулации. Това е реалността. И имайте предвид, че това е по програма от правителството, парите идват от Агенцията по заетостта. Ако самият музей трябваше да даде парите, сумата би била 0,00 лв.
Знаете ли, че от средата на ноември 2010 служителите в музея остават без никакви заплати, защото правителството оряза на два пъти бюджетите за култура през годината?!
Очертава се запомняща се Коледа'2010...
Life is Short. Have an Affair.
fanthomma
Новак
Новак

Мнение от fanthomma »

бат бойко ще ви докара акъла няма страшно :lol:
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

Това е положението дами и господа, мен ми става доста неприятно, че примерно за футболният отбор на града, скочиха бизнесмени чудеса пари се събраха, обаче за култура пари НЕМААА.

Ама както е казано прост народ, лесно се управлява!
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
VesMil
Потребител
Потребител

Мнение от VesMil »

HoCuS написа:Това е положението дами и господа, мен ми става доста неприятно, че примерно за футболният отбор на града, скочиха бизнесмени чудеса пари се събраха, обаче за култура пари НЕМААА.

Айде сега да не се обиждаме на прости и умни :!:
Какво е виновен БЕРОЕ в случа който визираш. Аз като фен на БЕРОЕ искаш да кажеш че съм прост ,така ли?
Много странни изказвания, БЕРОЕ е институция за Стара Загора и е частен клуб собственост на АД.
Вярно е че 240 лв са малко,ама понамалете малко критериите!
Стара Загора е БЕРОЕ!
Аватар
klox
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от klox »

VesMil написа:
HoCuS написа:Това е положението дами и господа, мен ми става доста неприятно, че примерно за футболният отбор на града, скочиха бизнесмени чудеса пари се събраха, обаче за култура пари НЕМААА.

Какво е виновен БЕРОЕ в случа който визираш. Аз като фен на БЕРОЕ искаш да кажеш че съм прост ,така ли?
Много странни изказвания, БЕРОЕ е институция за Стара Загора и е частен клуб собственост на АД.
В БЕРОЕ има пари в културата няма. Това е истината. За това се инвестира във Футбола.
Водно и лазерно рязане, Сито и дигитален печат - www.patchov.com
Изображение
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

VesMil написа:

Не ме разбра моето момче, и аз съм фен на Берое, КОНКРЕТНО визирам, че за всичко друго има пари, но не и за култура, А Берое го дадох за пример.

Давам ти следният пример:
Ако сега някой каже нека да направим дарителска програма за РИМ, по която да се осигурят пари за по-високи заплати на слюжителите като по този начин се привлекат повече млади хора, в сферата на културата. Познай колко хора ще подкрепят инициативата!

Както каза root по горе парите не са от РИМ, а от Бюрото по труда, пари и за сегашните служители няма. Тези хора утре ако спрат да работят какво се получава...... няма музей. А сега приятелю кажи ми, знаеш ли колко пари са предвидени за интеграция на малцинствата в България 300 000 000 Евро по европейски програми, ама срещу тия милиони и ние трябва да заложим десетки милиони и какво пак ЗА РОМИ И ИМА РИМ НЯМА.

За това се паля, че за културата няма пари.

Следвоенна Германия, са се възстановили бързо благодарение силната стимулация на Културният живот на населението!
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Придържайте се към темата!
Аватар
IBMPoweRPC
Потребител
Потребител

Мнение от IBMPoweRPC »

Благодаря, че някои от вас проявяват разбиране. Знам, че парите са малко и е трудно да се преживява с такава заплата. Но знайте, че в областта на културата е било от дълго време така. Средната заплата в момента е около 340 -400 лв. (за хора, които 10-15 години са се трудили в тази сфера). Означава ли това, че някои от вас ни презират заради малкото пари, които получаваме? Срамна работа няма. Всеки, който е решил честно да изкарва прехраната си има право на уважение.
Умишлено написах сумата, която се предлага като възнаграждение, за да няма илюзии и спекулации. Това е реалността. И имайте предвид, че това е по програма от правителството, парите идват от Агенцията по заетостта. Ако самият музей трябваше да даде парите, сумата би била 0,00 лв.
Знаете ли, че от средата на ноември 2010 служителите в музея остават без никакви заплати, защото правителството оряза на два пъти бюджетите за култура през годината?!
Очертава се запомняща се Коледа'2010...
@HoCuS - ние отдавна сме си отишли културно приятелю...Замисли се сравнение с 90-те години и сега колко пари отделя средностатистическият българин за култура ... Сега ще скочат всички ама то в интернет има всичко , аз ще кажа почти всичко ;) Няма да се задълбочавам ... ще кажа само че съм осъзнал че "Живота ми е поп-фолк" както пееха едни момчета в една ниско-културна продукция пълна с истина и горчив сарказъм.

На всички ни е трудно да живеем в реалността която ни се предлага , но пък човек винаги има избор! Не знам дали да вярвам на конспирацията в договора Ран-Ът но оглеждайки екзистенциалният минимум и случващото се около нас мисля че съвсем скоро още 3 милиона ще се махнат!

sawo написа:Придържайте се към темата!
Сори Саво няма да се повтаря :)
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

и в културата може да има пари... въпрос на управление... в случая МК дряма и нищо не прави, следователно няма на какво да се надява...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Публикувай отговор