Привет на всички!
Някой виждал ли е или поне да знае къде в Стара Загора предлагат на Knauf повдиганти подове VidiFlex Floor? В кв. Кольо Ганчев има един склад на Knauf, обаче по учудения поглед на жената там, още преди да ми отговори, че в момента нямат и не знае кога ще получат.... разбрах, че за тези подове чува за първи път. В интернет най-близко намерих да предлагат в Сливен. Чудех обаче как в такъв голям град като Ст.Загора няма да има... Пък уж всичко може да се намери тук...
Търся повдигнати подове на Кнауф.
- Matrix_man
- Потребител

- Обратна връзка:
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Търся повдигнати подове на Кнауф.
Тук нищо не може да се намери. Преди 3 дни ми предлагаха да ми доставят ЧАРШАФИ за легло с поръчка. Скоро ще ни носят и хляб с поръчка от други градове.
- Matrix_man
- Потребител

- Обратна връзка:
А... то това с хляба е ясно... В Нова Загора хляба от "нашия" хлебозавод се продаваше по-евтино от колкото тук.... Сигуно и с поръчка от там пак щеше да е по-евтин....
Ама това е друга тема...
Иначе е ясно, че до Сливен ще се ходи... ама поне време да спестя... не съм за 150-те км... Просто ми е пукната главата на по-голямата кола и я карам само градско... Иначе през 20-25 км. спирам да доливам "издуханата" вода и това ме бави... Затова търся да ми е "наблизо"... Пък нали се "водим" и за един от проспериращите градове... Защо да няма и тук
....
Иначе е ясно, че до Сливен ще се ходи... ама поне време да спестя... не съм за 150-те км... Просто ми е пукната главата на по-голямата кола и я карам само градско... Иначе през 20-25 км. спирам да доливам "издуханата" вода и това ме бави... Затова търся да ми е "наблизо"... Пък нали се "водим" и за един от проспериращите градове... Защо да няма и тук
- nefelen
- Модератор

- Обратна връзка:
освен да погледнеш в баумакс, практикер и т.н. но доста вероятно е да ги нямат там.
погледнах сайта и ми стана интересно следната фраза " Vidifloor и имат 2- ри клас на товароносимост т.е. до 3 kN"
Тези 3kN не се казва на каква площ са на cm2 или m2 а защо не и на km2
Доста може да те подведе тази информация.
погледнах сайта и ми стана интересно следната фраза " Vidifloor и имат 2- ри клас на товароносимост т.е. до 3 kN"
Тези 3kN не се казва на каква площ са на cm2 или m2 а защо не и на km2
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0