Някой попадал ли е на това утройство за отдалечени мрежи, струва ли си да се дадат 100 лв. за него.
http://alabala.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0 ... 48096.html
Безжичен интернет GSKY 500 18Dbi
- k0lev
- Потребител
-
- Потребител
- Обратна връзка:
Re: Безжичен интернет GSKY 500 18Dbi
Не се лъжете с тели глупости по добре един наностеишън от колкото тава пълна измислица 

- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
ще ти изпържи мозъка това 
иначе не си струва офертата, можеш да го намериш за 50лв
иначе някой да си каже мнението, ако е ползвал подобно устройство, и на мен ми е интересно каква работа ще върши...

иначе не си струва офертата, можеш да го намериш за 50лв
иначе някой да си каже мнението, ако е ползвал подобно устройство, и на мен ми е интересно каква работа ще върши...
- klox
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- John3V
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Първо: антената е за ВЪТРЕШЕН монтаж. Отвън няма да издържи и година. Закупува се от дийликстрийм и чини под $20.
Второ: ТОЧНО тази антена е 16dBi (всеки може да преброи вибраторите и директора). Загубите в калпавия и кабел са около 2dB (около 40%).
Трето адаптера с чип RTL8187L е на 1000mW (по спецификация, но не и по тестове).
Hint1: По-високата мощност на стъпалото намаля чувствителността - какъв е смъсъла wi-fi-то да крещи на АП-то, а да не го чува, какво му отговаря, щото само си пречи?
По-горе имаше предложение за наностейшън - ем, малко ми е интересно, как ще убедиш backtrack-a да му ползва антената?
btw, това е една от най-смешните и технически неграмотно изписани обяви за алъш-вериш, която съм чел
П.С. за сдобиване с безплатен нет трябва малко повече четене и чак тогава закупуване на желязото.
http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id= ... ty_drivers
Второ: ТОЧНО тази антена е 16dBi (всеки може да преброи вибраторите и директора). Загубите в калпавия и кабел са около 2dB (около 40%).
Трето адаптера с чип RTL8187L е на 1000mW (по спецификация, но не и по тестове).
Hint1: По-високата мощност на стъпалото намаля чувствителността - какъв е смъсъла wi-fi-то да крещи на АП-то, а да не го чува, какво му отговаря, щото само си пречи?
По-горе имаше предложение за наностейшън - ем, малко ми е интересно, как ще убедиш backtrack-a да му ползва антената?
btw, това е една от най-смешните и технически неграмотно изписани обяви за алъш-вериш, която съм чел

П.С. за сдобиване с безплатен нет трябва малко повече четене и чак тогава закупуване на желязото.
http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id= ... ty_drivers