Къде мога да намеря кондензатори 1000uF 6.3 V..
-
svetostz
- Начинаещ

Re: Къде мога да намеря кондензатори 1000uF 6.3 V..
Кондензаторите при теб трябва задължително да са "импулсни", производителите ги маркират като надписите им са златисти. Така най-лесно се познават, но има доста фалшиментос, затова се ориентирай поне да са Hitano. LOW ESR са почти всички съвременни кондензатори. При малък ток в импулсна верига може да използваш с успех обикновен LOW ESR, но за твоя случай не.
- emzo
- Старо куче медалист

И каква е цената на един такъв кондензатор ?
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Доста правилно си обяснил колега, точно златисти са LOW ESR кондензите, аз си ги свалям от други платки, защото поне знам, че са истинскиsvetostz написа:Кондензаторите при теб трябва задължително да са "импулсни", производителите ги маркират като надписите им са златисти. Така най-лесно се познават, но има доста фалшиментос, затова се ориентирай поне да са Hitano. LOW ESR са почти всички съвременни кондензатори. При малък ток в импулсна верига може да използваш с успех обикновен LOW ESR, но за твоя случай не.
- emzo
- Старо куче медалист

Сигурно съм съсипал над 100 такива техники 
Чакам да минат 3-4 години да гледам как ще се надуват прехвалените конденз. на Азис и Гигадръв дъната.
Чакам да минат 3-4 години да гледам как ще се надуват прехвалените конденз. на Азис и Гигадръв дъната.
диагностика на автомобили
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
-
svetostz
- Начинаещ

LOW ESR са не само "златистите" а и доста други да не забравяме. А това, че сваляш е добре но ти трябва ESR meter за да провериш годността на кондензатора. Единствено танталовите може да го ползваш спокойно защото са "сухи".
В телевизионния мисля имаха Hitano, но дали са импулсни или обикновени не съм сигурен. Не се сърдете на продавачките, не могат всичко да знаят.
Най-великите импулсни кондери за мен са едни SANYO зелени със златисти надписи. По-добри не съм срещал за филтрация по импулсни. Другите са серията Os`Con но там цените са доста
В телевизионния мисля имаха Hitano, но дали са импулсни или обикновени не съм сигурен. Не се сърдете на продавачките, не могат всичко да знаят.
Най-великите импулсни кондери за мен са едни SANYO зелени със златисти надписи. По-добри не съм срещал за филтрация по импулсни. Другите са серията Os`Con но там цените са доста