Снощи след претоварване на бушон и падане на автоматичния предпазител верния ми Фортрон 400PNF замря и не дава признаци на живот.
Търся сервиз или човек в Стара Загора, който се занимава с ремонт на такава техника, да го погледне. Ако можете да ми препоръчате такъв ще ви бъда много благодарен!
Търся кадърен човек за ремонт на захранване в СтЗ
-
- Потребител
- realprofesora
- Старо куче медалист
Re: Търся кадърен човек за ремонт на захранване в СтЗ
Понякога вътре има предпазител.Аз поне съм виждал доста такива като съм ги отварял.Трябва да се види дали е здрав и тогава на сервиз.Иначе рискуваш да ти вземат доста пари за един изгорял предпазител.
Popopopopo
- John3V
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Саламура - не че не мога да ти взема някой лев, но приятелски съвет: т.нар. марка фортрон от доста години вече не е това, което бе навремето. Ще си спестип маса и главоболия и кинти, ако още сега го изхвърлиш на специализирано за електронни отпадъжи място и си купиш истинско захранване.
- AquiLA^
- Старо куче медалист
Ако все пак решиш да го ремонтираш ти пращам на лс телефон на човек, който може да ти свърши работа.
-
- Потребител
Благодаря на отзовалите се!
@John3V - Фортронът ми служи вярно година и девет месеца. Като го купувах най се вместваше в бюджета ми и е перфектен за непретенциозната ми конфигурация. Ако не може да се поправи ще търся нещо по-добро вероятно, но дотогава ако закърпя нещата ще съм предоволен. Криза е!
@John3V - Фортронът ми служи вярно година и девет месеца. Като го купувах най се вместваше в бюджета ми и е перфектен за непретенциозната ми конфигурация. Ако не може да се поправи ще търся нещо по-добро вероятно, но дотогава ако закърпя нещата ще съм предоволен. Криза е!
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Ако не успеят да го оправят драсни ЛС аз също имам човек в предвид 

- kiltox
- Потребител
Да не отварям нова тема пиша в тази , макар че е стара . Ако някой знае кадърен човек за ремонт на захранване може да даде малко информация .Макар че при цена 20-25 лева на работещо втора ръка се замислям дали си струва .
-
- Потребител
Какво ти е захранването? Дай точен модел и ще попитам един приятел дали ще се заеме с ремонта!
- kiltox
- Потребител
Оправих се с проблема . Човека дето ми препоръча AquiLA^ свърши перфектна работа и на компромисна цена .